• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #124243  autor: swanno
 15 lis 2006, 23:23
Jest dokładnie tak jak podejrzewałem, że wszyscy już się określą ze świątecznymi ofertami a na Plusa trzeba będzie poczekać. Tymbardziej to irytującę bo na propozycję Polkomtela właśnie czekam :?

Może ktoś dobrze poinformowany orientuje się czy w planach mają sprzedaż my501x w ofercie abonamentowej lub mix?? Zależy mi na tym telefonie a takie czekanie może się skonczyć tym, że w końcu zabraknie tego modelu w simplusie i już wtedy nigdzie nie bedzie osiągalny.

#124245  autor: Kaczy
 15 lis 2006, 23:26
Wszyscy juz o świętach myślą :| Dziś tez koleś zadał mi to pytanie.
Na dzień dzisiejszy u mojego źródła informacji nie ma wiadomości aby w tym tygodniu coś się pojawiło.

Poza tym cennik Mix`a wczoraj przeszedł odświeżenie- w sumie nie dodali nowych tel. Obniżyli parę cen.
Trzeba jeszcze poczekać :)

Ps. W centrach handlowych już stoją choinki. Obłęd...

...::: Made for loneliness :::...

#124320  autor: Rokko
 16 lis 2006, 07:01
czekam, od tego zalezy cena startowa do negocjacji mojego telefonu na PWA :)

#124608  autor: Kaczy
 16 lis 2006, 22:44
Od jutra pojawia się oferta swiąteczna w Plusie :)
Będzie Czasopodwajacz- nawet przez pół roku będziemy dostawali podwójny abonament do wykorzystania :)

A reszta szczegółów jutro na stronie Plusa :-D :-D

#124624  autor: babeo
 16 lis 2006, 23:37
Kaczy pisze:Będzie Czasopodwajacz
Buahaha, czasowstrzymywacz, czasopodwajacz, a na Wielkanoc pewnie czasowydłużacz. O dylatacji czasu to już Einstein wspominał, ale może Plus zorbi to u siebie :lol:

#124627  autor: oprych
 16 lis 2006, 23:41
Może ja tak trochę po za tematem, ale tak każdy mówił o urodzinach orange, ery i nowych promocjach itp. A co plus zrobił na swoje tegoroczne urodziny, po za rozdawaniem telefonów w konkursach, wogóle kiedy są te urodziny?

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#124631  autor: tomico
 17 lis 2006, 00:09
oprych pisze:Może ja tak trochę po za tematem, ale tak każdy mówił o urodzinach orange, ery i nowych promocjach itp. A co plus zrobił na swoje tegoroczne urodziny, po za rozdawaniem telefonów w konkursach, wogóle kiedy są te urodziny?
No masz racje nic nie zrobił tylko jakiś durny konkurs, a era i orange wprowadzili nowe promocje.

#124637  autor: Pawrzes
 17 lis 2006, 00:32
News o świątecznej promocji Plusa jest już w dziale Wiadomości:

http://www.telepolis.pl/news.php?id=6801

Pozdrawiam

#124638  autor: oprych
 17 lis 2006, 00:34
No właśnie. Tylko zauważ tomico, jakie były oburzenia, że Orange dał niby tak "marną" ofertę, Era też nie spełniła większości oczekiwań, a co z Plusem? cisza? Mają świetną ofertę, wszsytko świetnie działa(zwłaszcza w pre paid), po co wogóle jakaś promocja, co nie? :twisted:

#124639  autor: Kaczy
 17 lis 2006, 00:34
Hehe... pojawił się po mojej wypowiedzi.
Widać Witek na bieżąco śledzi news`y userów :)

#124644  autor: oprych
 17 lis 2006, 00:39
Moim zdaniem-słabizna

#124671  autor: Dociekliwy
 17 lis 2006, 07:00
No i Plus jak zwykle przyspał. W ERZE zawsze promocje wchodzą o północy, w Plusie mimo, że od dziś - promocji nie widać :lol:

Tylko oni tak potrafią :mrgreen:

Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ pod moim postem :)

#124674  autor: Rokko
 17 lis 2006, 07:34
na stronie to oni o tym za jakies 2 dni napisza, nie maja tempa chlopaki :)

#124675  autor: Kaczy
 17 lis 2006, 08:30
Dociekliwy pisze:No i Plus jak zwykle przyspał. W ERZE zawsze promocje wchodzą o północy, w Plusie mimo, że od dziś - promocji nie widać
Fakt często mają poślizg :|
Ale promocja jest na 100%. Mam oficjalne info na stronie dla pracowników :)

#124810  autor: pumba
 17 lis 2006, 18:20
A mi się najbardziej podoba promocja świąteczna w Orange a dokładnie w nowym Orange Premium bo przez 9 miesięcy będziemy korzystać z czegoś co jest niedostępne w tej ofercie a mianowicie w nowym Premium nie ma takiej usługi jak "Wybrane Numery i Weekendy" tam pozostały dotychczasowe "Wybrane Numery" bez Weekendów i to mi się podoba ;)
Poza tym dobrze że w Premium nie zlikwidowali "Wybranych Numerów" bo w dalszym ciągu będzie można wziąć 5 nr za 40zł lub np. 3 nr za 30zł + "Weekendy i Wieczory" za 30zł w sumie 60zł a w Nowym Twoim Planie mamy za 55zł "Wybrane Numery i Weekendy" ale bez darmowych rozmów w ciągu tygodnia od 21:00 do 9:00 więc w tym przypadku lepiej płacić te 5zł więcej i mieć darmowe nocki i ranki w ciągu tygodnia ;)
Aha i mamy 2 x 1200 minut a nie jak teraz tylko 1200 minut więc sami zobaczcie ile można mieć za 5zł ;)

#125115  autor: swanno
 18 lis 2006, 12:14
No i jednak lipa z tym my501x w abo i mix!
Pozostał tylko w simplusie :?