hm...witam Was jestem tu nowa (nie jedzcie po mnie

) mam pytanie, bo mam telefon w Plusie od hm 2 lat..i w marcu konczy mi sie umowa...miesięcznie płąciłam kolo 60dych + jakies tam dodatkowe bajery czasami (jak nagle im jakas promocja wyskoczyla o ktorej nic nie wiedzialam i kazali placic potem). Już zaczełam się rozglądać za nowym telefonem (5 letnia nokia 3330 doprowadza mnie do szału) i w mpunkcie zauwazyłam coś bardzo ciekawego i interesującego...przy kazdym telefonie w gablocie stoi tam cennik fiszka taka;] i tam jest krotki opis telefonu itp. i ceny w samych swoich...bez umowy...z umową...i przy PRZEDŁUŻANIU UMOWY W PLUSIE i przy wszystkich (nawet w810i, w800i, N series) jest napisane że telefon wtedy ksoztuje od 1 do 1,22zł O.o i o co chodzi z tym? żeby sie dowiedzieć czegoś od pana ekspedienta trzeba miec nie wiem pałę jakąś żeby sie dopchać (od jakiegos czasu wszyscy sie u nich rzucaja na lady..nie wiem czemu). Jak to możliwe, że tylko za 1zł...moim zdaniem to zalezne w jakim abonamecie sie bylo itp. ale nie jestem pewna..moglby ktos mito wyjaśnic? :S (z góry dzięki....strona i forum super

gratuluje)
ps. żeby nie było uzywam opcji 'szukaj' :S