Witam,
15 grudnia kończy mi się umowa z Orange. Aktualnie posiadam Twój Plan w konfiguracji wszyscy i na wszystko 25, Orange i stacjonarne 10, Wieczory i weekendy 30. Nie chce zmieniać na coś innego z uwagi na to, że nie mam jeszcze żadnych limitów w usłudze wieczory i weekendy - sporo dzwonie, głównie w tych godzinach. Dostałem już dwie propozycje, ale są one jak dla mnie sporo przesadzone - oczywiście w stronę niesatysfakcjonującą mnie. Aktualnie mam SE K750i, dlatego powiedziałem że zainteresowany jestem SE K800i. Cena początkowa jaką usłyszałem wynosiła: uwaga 699 zl, po odliczeniu rabatów i punktów profit 4600 - cena wyniosła 319 zl. Stwierdziłem, że jest to zbyt wiele zwłaszcza, że nowego SE, bez simlocka widziałem w komisie za 700 zl. Moja kwota zobowiązania wynosi 65 zl, w Play przy kwocie abonamentu 70 zl telefon kosztuje 149 zl. Nie wiem czy uciekać od nich, choć zależy mi na tych darmowych rozmowach.
Konsultantka powiedziała, że notuje to że się nie godzę na taką ofertę i powiedziała żebym zaczekał do stycznia.
Co o tym myślicie?
Z góry dzięki za odpowiedź,
Pozdrawiam,