homzik pisze:- zapewne... choc i tak mialem niezle jaja bo jak pierwszy raz sprawdzalem oferte to mialem go za 59 netto, jak przyszedlem podpisywac aneks to byl za 199 netto, a przyszedlem kilka dni pozniej i byl za 29 netto:)
bo to tak jest, że czasami zdarza się, że ten ich system scoringowy za każdym razem inaczej obliczy cene
Jedyna różnica to taka że oferta w salonie może się nieznacznie różnic od oferty telefonicznej DOPL, lub ta druga może zawierać jakieś bonusy, dodatki - ot tyle.
homzik pisze:tak czy inaczej w plusie oplaca sie brac tylko telefony ktore promuja w tv (ewentualnie kilka innych modeli, chocby te ktore podawalem wczesniej), w erze jest z tym troche lepiej
tak, zwłaszcza te "wszystkomające"...
homzik pisze:z400 fajny, tylko ponoc bateria kiepska, ja czekam na z720, potestowalbym sobie hsdpa, spodobal mi sie umts od czasu gdy mam 6233:)
fajny, fajny, ale D900 jeszcze fajniejszy a ten już jest niestety jak dla mnie za drogi. Dlatego wybrałem po środku - pewną Nokię E50. Zresztą, za 1,5r. kończy mi się obecna umowa w Plusie to będę polował na E70...zapewne już nie w Plusie...
homzik pisze:ktorego notabene nie lubie ze wzgledu na wolnego symbiana, brak umts i kiepska klawiature, dlagtego wzialem 6233
wlaśnie powiem Ci że wersja Symbiana w E50 wcale nie jest taka wolna. Widziałem ten telefon, bawiłem się Nim i nawet swierdzę że szybciej on chodził niż Symbian w mojej N70. W sumie, bez 3G da się żyć, a E50 ma EDGE, BlackBerry i w sumie oprócz 3G wszystkie potrzebne właściwości...no i ten wygląd, przypominający dawną, najlepszą 6310i ...czyli seria biznesowa rzecz jasna przemawia za wyborem E50 mimo wszystko.