Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Nie dziwię się. Kolega zaraz po szkoleniu produktowym Orange zaczął mi opowiadać niezłe bzdury dotyczące oferty Orange. I rzekomo tak ich uczyli :/.mikage1 pisze:wytłumaczyłem kilka spraw i możliwości, a ona ze zdziwieniem zadawała pytania (co nie pasowało do wyuczonego scenariusza rozmowy z klientem). Żeby ten scenariusz rozmowy kompletnie się nie rozleciał, pani zakończyła rozmowę tak: "yyyy... To czy ma pan do mnie jeszcze jakieś pytania?"...
To NOWA umowa z NOWYM numerem, a nie przedluzenie istniejacej umowy. Co do Twoich obliczen moim zdaniem sa bledne. Przy podanej przez Ciebie konfiguracji Nowego Twojego Planu abonament wynosilby 55 zl zl na 24 m . Za 55 zl mialbys 240 min do 3 nr , jakies 25 zl np na wszyscy i na wszystko 33 min, e bonus od tego 25 zl po 30 gr do sieci i na stacjonarne (12 miesiecy) , multibox free i 50 zl (12 miesiecy) na przesyl danych po 0.05 zl za 50 kB i BRAK faktury papierowejjousi pisze:Właśnie kończy mi się umowa wszedłem na skomponuj ofertę w Nowy Twój Plan i wybrałem
Wszyscy i na wszystko 25 +Najtaniej z przyjaciółmi za 15 zł+Wybrany numer za 30 zł
=suma zobowiązań 70 zł
A teraz zamieszczam wyciąg z regulaminu
a)Klient, który wybierze ofertę promocyjną Nowy Twój Plan otrzyma:
- 100 % rabatu na usługę Najtaniej z Przyjacielem dla jednego numeru, na okres 24 kolejnych okresów rozliczeniowych
- przy kwocie zobowiązania równej 35 zł brutto.
- 100 % rabatu na usługę Najtaniej z Przyjacielem dla jednego numeru lub dla trzech numerów, na okres 24 kolejnych okresów rozliczeniowych - przy kwocie zobowiązania o wartości równej lub większej niż 40 zł brutto.
Powyższy bonus jest przyznawany na okres 24 kolejnych okresów rozliczeniowych. W tym okresie opłata za korzystanie z usługi Najtaniej z Przyjacielem oraz za korzystanie z usługi Wybrany Numer wynosi 0 zł.
Czyli z tego wynika że mając te usługi płaciłbym abonament 25zł.Proszę o odpowiedźi może ktoś ma taką ofertę
mozesz wybrac tylko jeden upust w zaleznosci od kwoty zobowiazaniajousi pisze:A teraz zamieszczam wyciąg z regulaminu
a)Klient, który wybierze ofertę promocyjną Nowy Twój Plan otrzyma:
- 100 % rabatu na usługę Najtaniej z Przyjacielem dla jednego numeru, na okres 24 kolejnych okresów rozliczeniowych
- przy kwocie zobowiązania równej 35 zł brutto.
- 100 % rabatu na usługę Najtaniej z Przyjacielem dla jednego numeru lub dla trzech numerów, na okres 24 kolejnych okresów rozliczeniowych - przy kwocie zobowiązania o wartości równej lub większej niż 40 zł brutto
moze byc tez dla przedluzajacychZajcef pisze:To NOWA umowa z NOWYM numerem, a nie przedluzenie istniejacej umowy
zastanawia mnie jedno. zgodnie z par3 punkt 2.1 tego regulaminu http://www.orange.pl/binaries/PL/Binary ... 974105.pdf nie mozna posiadac profita na taryfach firmowych. wiec skad one sa?siemi1 pisze:Witam mam takie pytanie mam 3 tel w orange na firme: Nowa Idea Dla firm 100(ado 53zl) srednie rachunki 140zl, Nowa Idea dla firm 200 (abo ok 200zl) I Orange Dla firm 50 (srednie rachunki ok80zl) (Netto) konczy sie umowa nawszytkich numerach w styczniu jak mysliciem czego moge sie spodziewac? chcilbym na wszytskich numerach mięc tanszy abo o ok 20% i dod minuty na kazdy numer oraz prawdiopodobnie na wszytskuich wymiana telefony na jakis z wyszej polki mysle nad nowym k850i bo od dzis w ofercie a u kazdego z numerów jest ok kilju tys punktó profit.