Nie chce mi się 'sypać argumentami' ponieważ już raz na ten temat się wypowiedziałem, że nie ma sieci idealnej dla każdego - i nie wiem czemu nie potrafisz tak oczywistej rzeczy pojąć ? Zmieniasz siec na Era? no i co w tym dziwnego? Twoje argumenty cyt " Jest jeszcze parę innych aspektów" nie mają dla mnie znaczenia ponieważ nie neguje twojej opini ani decyzji. Widze że dodanie znanego sloganu reklamowego "takie rzeczy to tylko w erze" powoduje u ciebie atak szału?D@rio pisze:sypnąłbyś z łaski swojej jakimś bardziej przemawiającym argumentem jeśli uważasz iż się mylę. Wysil szare komórki jeśli je maszsapv pisze: no ba - "takie rzeczy to tylko w erze"

[ Dodano: 2006-12-04, 22:51 ]
No to wszyscy mają dobry humor - mi akurat podobają się relacje na temat twoich tajnych kolegów z g300 - którzy doradzają takie głupoty, podoba mi się wysyłanie korespondecji do dyrektorów polkomtela - co przypomina wysyłanie listów do św. mikołaja. Poza tym lubie czytać jak wchodzisz do salonów firmowych gdzie wszystkich ustawiasz bo są niekometentni (no wiadomo) . Bawi równie jak powtarzasz że byś mnie zwolnił (chyba ci nerwy wysiadają troszke).D@rio pisze:
dla mnie to jest w ogóle żenada ze strony sapv - jako doradzccy biznesowego G.300 PlusGSM. W sumie to odpisuje mu tylko dlatego aby sobie humor poprawićwidzę po prostu jak idzie w zaparte mówiąc iż białe jest czarne...co jest głupie moim zdaniem..ale niech idzie, jego sprawa. Mam z kogo się śmiać chociaż...
Coż moge ci doradzić.. może napisz w tej sprawie do jakiegoś dyretora polkomtela?