• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 28 z 147
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 147

#130223  autor: sapv
 04 gru 2006, 22:30
D@rio pisze:
sapv pisze: no ba - "takie rzeczy to tylko w erze"
sypnąłbyś z łaski swojej jakimś bardziej przemawiającym argumentem jeśli uważasz iż się mylę. Wysil szare komórki jeśli je masz 8)
Nie chce mi się 'sypać argumentami' ponieważ już raz na ten temat się wypowiedziałem, że nie ma sieci idealnej dla każdego - i nie wiem czemu nie potrafisz tak oczywistej rzeczy pojąć ? Zmieniasz siec na Era? no i co w tym dziwnego? Twoje argumenty cyt " Jest jeszcze parę innych aspektów" nie mają dla mnie znaczenia ponieważ nie neguje twojej opini ani decyzji. Widze że dodanie znanego sloganu reklamowego "takie rzeczy to tylko w erze" powoduje u ciebie atak szału? :-D Człowieku wyluzuj trochę.

[ Dodano: 2006-12-04, 22:51 ]
D@rio pisze:
dla mnie to jest w ogóle żenada ze strony sapv - jako doradzccy biznesowego G.300 PlusGSM. W sumie to odpisuje mu tylko dlatego aby sobie humor poprawić ;) widzę po prostu jak idzie w zaparte mówiąc iż białe jest czarne...co jest głupie moim zdaniem..ale niech idzie, jego sprawa. Mam z kogo się śmiać chociaż...
No to wszyscy mają dobry humor - mi akurat podobają się relacje na temat twoich tajnych kolegów z g300 - którzy doradzają takie głupoty, podoba mi się wysyłanie korespondecji do dyrektorów polkomtela - co przypomina wysyłanie listów do św. mikołaja. Poza tym lubie czytać jak wchodzisz do salonów firmowych gdzie wszystkich ustawiasz bo są niekometentni (no wiadomo) . Bawi równie jak powtarzasz że byś mnie zwolnił (chyba ci nerwy wysiadają troszke).
Coż moge ci doradzić.. może napisz w tej sprawie do jakiegoś dyretora polkomtela? :-D

#130237  autor: D@rio
 04 gru 2006, 22:58
jesteś tak samo śmieszny i żałosny. Powodzenia, żyj w swoim świecie i myśl że jesteś Bogiem...

Obrazek

#130244  autor: sapv
 04 gru 2006, 23:03
D@rio pisze:jesteś tak samo śmieszny i żałosny. Powodzenia, żyj w swoim świecie i myśl że jesteś Bogiem...
Dario po raz kolejny obrażasz mnie - nie przypominam sobie żebym kogokolwiek nazywał żałosnym czy głupim tylko z tego powodu że ma inne zadanie. Zastanów się trochę nad sobą.

#130247  autor: D@rio
 04 gru 2006, 23:04
sapv pisze:
Dario po raz kolejny obrażasz mnie - nie przypominam sobie żebym kogokolwiek nazywał żałosnym czy głupim tylko z tego powodu że ma inne zadanie. Zastanów się trochę nad sobą.
nie obrażam - stwierdzam fakty. Przeczytaj sobie sam 10x to co piszesz i może wtedy zrozumiesz dlaczego tak mówię...

Obrazek

#130257  autor: sapv
 04 gru 2006, 23:10
D@rio pisze:nie obrażam - stwierdzam fakty.
Znowu to robiłeś.

#130271  autor: bosman102
 04 gru 2006, 23:23
D@rio pisze:
Rokko pisze:to zaskoczyles mnie.musze zobaczyc jaka oni maja oferte - jeszcze nie sledzilem. mozesz powiedziec co ty wybierasz?
Teraz w styczniu biorę się za przeniesienie numeru z Plusa, do Ery ;-)

Oczywiście jak zacznę proces, będę informował na bierząco o jego przebiegu.

Na 1-wszą aktywację planują wziąść Nokię E50 albo Samsunga Z400 (jeszcze się waham ;) ) w taryfie ProfitBiznes60 :-)
a właśnie jak jest z przenoszeniem numeru, masz przykładowo numer 601 XXX XXX przeniesiesz go do ery będziesz, abonentem ery, a jak będe do ciebie chciał wysłać sms-a z brami internetowej z miasta plusa, na ten właśnie 601 XXX XXX bramka rozpozna że to jest era i nie wysle ?
Ostatnio zmieniony 04 gru 2006, 23:25 przez bosman102, łącznie zmieniany 1 raz.

#130272  autor: D@rio
 04 gru 2006, 23:23
Widzę że Ty dalej nie rozumiesz, a więc wyjaśnię Ci to szczególowo, zdanie po zdaniu 8)
sapv pisze:Widze że dodanie znanego sloganu reklamowego "takie rzeczy to tylko w erze" powoduje u ciebie atak szału?
Wiesz, ten slog reklamowy to tylko slogan. Używam go tylko dlatego bo pasuje często do wielu kwestii czy porównać na tle konkurencji.
sapv pisze:Człowieku wyluzuj trochę.
Dlaczego mam wyluzować? Sorry, ale ja szanuję swoje pieniądzę i szanuję ludzi, moich klientów i kontrachentów. Tak samo chcę, aby mnie szanowano, także w kontaktach biznesowych (na linii Plus - klient np. )
sapv pisze:No to wszyscy mają dobry humor - mi akurat podobają się relacje na temat twoich tajnych kolegów z g300 - którzy doradzają takie głupoty, podoba mi się wysyłanie korespondecji do dyrektorów polkomtela - co przypomina wysyłanie listów do św. mikołaja.
Czyli patrzac na Twój tok rozumowania proponujesz aby najlepiej wszystko pierd*** i dać sobie spokój, tak? Pójść po najdłuższej linii oporu? Ciekawe nie powiem, rozumiem że to Ty napewno byś tak chciał, bo dla Ciebie tak najprościej. Już teraz rozumiem dlaczego jestem dla Ciebie nie wygodny...

Co do moich kolegów, oni tylko doradzali i powiedzieli kto się tym zajmuje, kto może dużo. I wiesz, wcale nie uważam iż proszenie kogoś o pomoc, złożenie oferty/prośby jest głupie...nie, jest bardzo sensowne i tylko mądrzy ludzie potrafią z tego skorzystać. I chwała im za to. Dlatego czasem dostają coś więcej i coś lepiej. Bo wierz mi, że kierownicy w przeciwieństwie do Ciebie nie gardzą takimi klientami jak np. ja i nie śmieją się z Nich, wręcz przeciwnie - często ich rozumieją.
sapv pisze:Poza tym lubie czytać jak wchodzisz do salonów firmowych gdzie wszystkich ustawiasz bo są niekometentni (no wiadomo) .
Bo uważam iż obsługa w salonach jest niekompetentna i mam na to dowody i prawo tak uważać. Pozatym, wielu by się ze mną zgodziło...
sapv pisze: . Bawi równie jak powtarzasz że byś mnie zwolnił (chyba ci nerwy wysiadają troszke).
a dziwisz mi się? Bo jak znam wielu osób z Polkomtela to żaden z Nich się nie zachowuje tak jak Ty. A Ty...jesteś jakoś tak najwyraźniej jakiś nadpobudliwy (to nie jest obrażliwe słowo 8) )
sapv pisze:Coż moge ci doradzić.. może napisz w tej sprawie do jakiegoś dyretora polkomtela?
no to chyba nie wymaga komentarza...
sapv pisze:nie przypominam sobie żebym kogokolwiek nazywał żałosnym czy głupim tylko z tego powodu że ma inne zadanie.
a ja sobie nie przypominam abyś choć raz moje zdanie uszanował i podszedł do rozmowy ze mną jak człowiek na poziomie, rozmawiąjac argument za argument, racja za rację, prawda za prawdę...
sapv pisze:Zastanów się trochę nad sobą.
Ty też to zrób.

Obrazek

#130274  autor: D@rio
 04 gru 2006, 23:25
bosman102 pisze:a jak będe do ciebie chciał wysłać sms-a z brami internetowej z miasta plusa, na ten właśnie 601 XXX XXX bramka rozpozna że to jest era i nie wysle ?
nie powinien.

Obrazek

#130392  autor: rafael96
 05 gru 2006, 12:00
Oj Panowie, dajcie sobie juz na wstrzymanie:)

No a tak w ogole to wczoraj przedłużałem umowe z Plusem i przy średnich rachunkach niecałe 40 zł. przez 5 lat, bez polecenia zapłaty dostałem oferte jaką chciałem tzn. z nowego plusa 25 przeszedłem na Godziny 55 i dostałem rabat 50% na abonament. I w ten oto sposób za 27.50 PLN mam 90 minut( wymienne na 450 sms/mms) do wszystkich sieci czyli minutka delikatnie powyżej 30 gr. A za 10 zł.moge dokupić sobie pakiet 7.5 h do 3 swojakow zarówno z Plusa jak i stacjonarnych. Jak dla mnie bomba za te pieniadze! A umowa na 18 m-cy.

#130393  autor: lukasm
 05 gru 2006, 13:00
A ja własnie sprawdzałem ofertę PWA na jednym numerze z firmy i zaproponowali mi warunki identyczne jak dla ludzi z ulicy (obecnie abo na tym numerze max minuty 500 - 300 zł netto, przez większą część ostatniego roku abonament był wykorzystany w granicach 60-70%, rachunki przeciętnie z całego konta (6 numerów) to 1000 - 1200). Jestem przed rozmową z G300, ale czarno to widzę, w kontekście powyższej dyskusji.

#130424  autor: Rokko
 05 gru 2006, 15:57
No a ja po wyslanym pismie do do dzialu reklamacji - dostalem telefon od Pani. Zaproponowali mi D900 za cene 450 zl (wczesniej chcieli mi go sprzedac za 999 zl, i K 800i za cene 600 zl. (wczesniej za 999 zl) i teraz nie wiem ktory wybrac. Jak uwazacie, ktory lepszy? Podpytam jeszcze o profity minutowe. Aktualnie mam abo 55 zl plus dwa pakiety - 5 lat w sieci

#130520  autor: D@rio
 05 gru 2006, 22:33
lukasm, proponuje abyś zagadał o pomoc do sapv'a. On napewno Ci pomoże i udowodni Ci jak tylko może iż myśląc tak jesteś w wielkim błędzie 8) oby jego doświadczenie zwyciężyło.

Rokko, K800i ja bym bardziej polecał :-)

Obrazek

#130538  autor: Rokko
 05 gru 2006, 22:43
D@rio pisze: K800i ja bym bardziej polecał :-)
musze sie zastanowic. Ale jak uwazasz, chyba oferta do przyjecia?

#130543  autor: D@rio
 05 gru 2006, 22:58
Rokko pisze: musze sie zastanowic. Ale jak uwazasz, chyba oferta do przyjecia?
no wiesz, jakbym ja patrzał na swoje negocjacje to zjechali mi od Marca/Kwietnia z 852zł. do 99zł. w Sierpniu. No ale patrząc na Twoje rachunki, jeden telefon to 50% zniżki na telefon to i tak nienajgorzej moim zdaniem....

Obrazek

#130585  autor: Rokko
 06 gru 2006, 07:11
Tez mi sie tak wydaje. Chyba zakceptuje taka oferte. Z tego co mi pani powiedziala ona obowiazuje 30 dni, wiec mam czas na zastanowienie sie.

#130587  autor: lukasm
 06 gru 2006, 07:48
D@rio pisze:lukasm, proponuje abyś zagadał o pomoc do sapv'a. On napewno Ci pomoże i udowodni Ci jak tylko może iż myśląc tak jesteś w wielkim błędzie 8) oby jego doświadczenie zwyciężyło.

Rokko, K800i ja bym bardziej polecał :-)
D@rio, doświadczenie to podstawa w pracy zawodowej - zwłaszcza w sprowadzaniu klientów z manowców na dobrą drogę i pozytywne myslenie :D

#130668  autor: D@rio
 06 gru 2006, 19:00
Rokko pisze:Tez mi sie tak wydaje. Chyba zakceptuje taka oferte. Z tego co mi pani powiedziala ona obowiazuje 30 dni, wiec mam czas na zastanowienie sie.
no myśl. Zgadza się. Ona obowiązuje 30 dni, jeden miesiąc.

Obrazek

#130669  autor: D@rio
 06 gru 2006, 19:01
lukasm pisze:
D@rio, doświadczenie to podstawa w pracy zawodowej - zwłaszcza w sprowadzaniu klientów z manowców na dobrą drogę i pozytywne myslenie
z manowców na dobrą drogę i odwrotnie...

Obrazek

#130793  autor: Onyx-22
 07 gru 2006, 12:45
Witam,

Mam do was pytanie: czy przy przedłużaniu umowy możliwe jest przedłużenie umowy z nowym telefonem na abonamencie BiznesKlasa20? Bo własnie dzwoniłem do POKu i miła Pani powiedziała, że najniższą taryfę jaką mogę wybrać z biznesowych wraz z telefonem jest BiznesKlasa30 :( Ponieważ na tym telefonie nie potrzebuje, aż takiego pakietu dlatego też chciałbym się zapytać czy jest wogóle sens walczyc o BK20, czy to moze nie ma sensu. A jesli walczyć, to jak? :)

POZDRAWIAM SERDECZNIE :)

#130865  autor: D@rio
 07 gru 2006, 15:50
Nie ma sensu. Tej taryfy nie dadzą Ci w PWA. To taryfa promocyjna.

Obrazek
  • Strona 28 z 147
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 147
  • 1
  • 26
  • 27