no mam dylemat. Choć ten telefon i tak nie dla mnie, tylko dla jednej osoby z firmy, współwłaściciela

bo niby biznesowy telefon to E50...fajny, podobny do 6310i, dobrze leżący w dłoni. Ale znowu Samsung też ładny, slider, no i ma UMTS, 2 kamery co także jest przyszłościowe. Zwłaszcza, iż Era ma UMTS w Lublinie to miałbym na czym przetestować
E50 miałęm w dłoni - srebrną. Czarnej nie widziałem. Szkoda tylko że w E50 przyszłość kończy się na EDGE...
Rokko, OrangeMenu już można wyłączyć w Nokiach z Symbianem. Ale do Orange nie idę dlatego bo ich taryfy dla firm mi się nie podobają - są dość drogie. Ponieważ ja będę potrzebował zróżnicowanych abonamentów. 2 abonamenty bedą dość wysokie (ponad 100zł.) i dwóch niższych będę potrzebował. Dlatego, pewne proporcje, normy muszą być zachowane te same. A OrangeDlaFirm w taryfach biznesowych to ździera strasznie. Wyjątkiem jest jedynie OrangeTopFirma i OrangePremium ale nie mogę wziąść wszystkich telefonów, w tych taryfach bo nie mam takich potrzeb telekomunikacyjnych...chyba że dla siebie
P.S
N70 nie jest ciężka