• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 24 z 147
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 147

#126005  autor: Rokko
 21 lis 2006, 09:59
Napisalem do Dzialu Utrzymaniowego DOPL, tak jak radziles.
Dobra, chlopaki w Plusie uzupelnili papier, poszlo. Czekam ;)

#126204  autor: D@rio
 21 lis 2006, 20:27
Rokko pisze:Napisalem do Dzialu Utrzymaniowego DOPL, tak jak radziles.
Dobra, chlopaki w Plusie uzupelnili papier, poszlo. Czekam
he he ;) no to gratuluje i życzę powodzenia;) czekaj cierpliwie.

Ja dzisiaj mam dobry humor i nie psioczę bo mnie Polkomtel zaprosił na Kongres Technologiczny ;) kurczę, może się znowu przeproszę z Plusem, hehe. Miło że zaprosili właśnie moją firmę :-)

Obrazek

#126216  autor: Rokko
 21 lis 2006, 20:56
D@rio pisze:
Rokko pisze:Napisalem do Dzialu Utrzymaniowego DOPL, tak jak radziles.
Dobra, chlopaki w Plusie uzupelnili papier, poszlo. Czekam
he he ;) no to gratuluje i życzę powodzenia;) czekaj cierpliwie.

Ja dzisiaj mam dobry humor i nie psioczę bo mnie Polkomtel zaprosił na Kongres Technologiczny ;) kurczę, może się znowu przeproszę z Plusem, hehe. Miło że zaprosili właśnie moją firmę :-)
o no to gratuluje :) kiedy?Moze przy okazji sie dowiesz jak siec zamierza sie zachowywac w nadchodzacym roku. a to tak z ciekawosci czym sie zajmujesz?jezeli oczywiscie chcesz powiedziec.

#126226  autor: gm
 21 lis 2006, 21:17
D@rio pisze:Rokko, no to życzę powodzenia ;) w razie pytań chętnie pomogę :-)

gm, nie cofnęli. On teraz istnieje nawet jako "Oferta dla Ciebie" w E-BOK'u. Sprawdź dobrze i kliknij na zamienniki. Oczywiście, sprawdź na numerze który nie ma tego pakietu aktywnego ;)
Odbiegam od tematu i toczonej się teraz dyskusji, ale napiszę, że pomimo, iż nie mam pakietu MMSów w ofercie dodalem go poprzez sms, tak jak to było wcześniej. Teraz mam kolejny pakiet i powinien być aktywny do końcs czerwca. Gdyby ktoś chciał skorzystać to przypomnę MMSP pod numer 101.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#126302  autor: D@rio
 21 lis 2006, 23:25
Rokko pisze:o no to gratuluje kiedy?Moze przy okazji sie dowiesz jak siec zamierza sie zachowywac w nadchodzacym roku. a to tak z ciekawosci czym sie zajmujesz?jezeli oczywiscie chcesz powiedziec.
dostałem zaproszenie na ten kongres zamknięty, co się odbywa w piątek. Fajnie wygląda ta karta wstępu, taka plastikowa, jak kredytowa :-) hehe. To trochę dziwne, bo aż takim wielkim korporacyjnym klientem to nie jestem :-) ale miło z ich strony. W Piątek jadę. Wiesz, raczej pytań to pewnie nie będzie okazji zadawać ale poslucham tego, co ma do powiedzenia Pan Prezes Bauc, prezes Nokii itp., jakie ma plany i zdam później relację, może nawet foto-relację ;) ...no i oczywiście, mam nadzieję że hostessy bedą ładne to je także "obfocę" ;)

a czym się zajmuję? Prowadzę firmę, ale to jest nic związanego z telekomunikacją, całkiem oddzielny sektor ;)

Obrazek

#126369  autor: Rokko
 22 lis 2006, 07:07
D@rio pisze:Wiesz, raczej pytań to pewnie nie będzie okazji zadawać ale poslucham tego, co ma do powiedzenia Pan Prezes Bauc,
no ale jakbys go dorwal gdzies na jedzeniu krakersow z twarozkiem to zapytaj dlaczego tak kiepsko traktuja stalych klientow - tych malych zwyklych, nie korporacyjnych.to odemnie.

#126464  autor: D@rio
 22 lis 2006, 20:08
Rokko pisze: no ale jakbys go dorwal gdzies na jedzeniu krakersow z twarozkiem to zapytaj dlaczego tak kiepsko traktuja stalych klientow - tych malych zwyklych, nie korporacyjnych.to odemnie.
he he ;) ok...zobaczymy. będzie Lunch, ale wątpię aby on uczestniczył w konsumpcji razem z goścmi ;) ale oki, zapamiętam Twoje pytanie :-)

Obrazek

#126511  autor: mardall
 22 lis 2006, 23:16
D@rio - gdzie będzie można poczytać o Twoich wrażeniach, nowościach i hostessach ???

#126593  autor: D@rio
 23 lis 2006, 15:18
mardall pisze:D@rio - gdzie będzie można poczytać o Twoich wrażeniach, nowościach i hostessach ???
jak wrócę założe nowy temat, z foto-relacją ;)

Obrazek

#126609  autor: Rokko
 23 lis 2006, 15:58
D@rio pisze:jak wrócę założe nowy temat, z foto-relacją ;)
tylko wez lepszy aparat, bo N 70 wychodza liche zdjecia ;)

#126654  autor: D@rio
 23 lis 2006, 18:33
Rokko pisze: tylko wez lepszy aparat, bo N 70 wychodza liche zdjecia
nie, nie biore żadnej innej elektroniki ;) tylko N70 :-) pozatym, nie są takie złe. Będzie dobre oświetlenie, to bez zoom'u wychodzą całkiem ładne ;)

Obrazek

#126674  autor: Rokko
 23 lis 2006, 20:47
Zobaczymy, jak ci sie uda uchwycic dlugosc nog dziewczyn ;)

#126833  autor: D@rio
 24 lis 2006, 21:22
Rokko pisze:Zobaczymy, jak ci sie uda uchwycic dlugosc nog dziewczyn
większość nie miała dłuższych od moich ;)

Obrazek

#126878  autor: mardall
 24 lis 2006, 22:47
No to czekamy na foto-relację :-)

#127006  autor: D@rio
 25 lis 2006, 13:25
mardall pisze:No to czekamy na foto-relację
myślę że dziś w nocy się pojawi :-)

Obrazek

#127905  autor: Rokko
 27 lis 2006, 19:15
No wlasnie odbylem krotka rozmowe z konsultantem - dowiedzialem sie ze Plus na moje pismo z moimi wymaganiami (obnizka ceny telefonu plus bonus minutowy) odpowiedzial negatywnie.Czekam na pisemna forme odpowiedzi.I co teraz, kto odpowiada na zazalenia?

#127927  autor: D@rio
 27 lis 2006, 20:44
chce Ci się jeszcze? ;)

Teraz możęsz kierować tę samą prośbę do Departamentu Reklamacji...

Obrazek

#127939  autor: Rokko
 27 lis 2006, 21:02
a jak - bede walczyc jak lew, ale juz szukam na allegro telefonu. Zastanawiam sie miedzy N 6280 a N80. Nie wiem tylko czy jest sens walic taka kase na ten drozszy.
wiesz jakiej ofery moge sie spodziewac przy ANU w plusie?

#127961  autor: D@rio
 27 lis 2006, 22:07
Rokko, ANU to rozbudowana oferta. Tam jest dziesiątki różnych ofert. Zależy czego konkretnie potrzebujesz.

Tak jak powiedziałem, ja na Twoim miejscu rzuciłbym tego Plusa w cholere...

ja też mam teraz PWA - nawet nie negocjuje. Czekam na koniec umowy i się żegnam kulturalnie...

Obrazek

#127967  autor: Rokko
 27 lis 2006, 22:26
zobacze jeszcze co sie wydarzy w nowym roku (umowa i tak jest do lutego) Jezeli wejde na regon, to z numerem przejde do orange premium i bedzie swiety spokoj. Rozbawilo mnie zaskoczenie konsultanta jak mu powiedzialem ze ich oferta fcale nie jest taka zaj....sta jak mowia :)
  • Strona 24 z 147
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 147
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24