Rokko pisze:to jest standard stosowany przez siec, tak z automatu, nawet przy opcji z PWA z aparatem?
ale jaki standard? to jest poprostu element "zachęty" na wycofanie rezygnacji. I tyle, jeśli chodzi o rezygnację.
Rokko pisze:Kiedy przejde na dzialalnosc, moge taryfy zmienic na biznesowki i wtedy przedluzyc umowe. czy przedluzyc i przejsc na biznes?
jasne, trzeba zrobić tylko przerejestowanie karty. Jeśli teraz, Ty jesteś właścicielem karty jako osoba fizyczna a póżniej będziesz tak samo, jak przedsiębiorca to żaden problem. Obejdzie się bez cesji wtedy, wystarczy tylko z dokumentami podskoczyć do salonu firmowego. Wtedy udostępni się także dla Ciebie automatycznie pakiet taryf i usług biznesowych.
Rokko pisze:Jakie sa wasze rady w tej kwestii? czy przejscie na taryfy biznes bedzie korzystniejsze?
a mieścisz sie w tym co masz teraz? wysyłasz trochę SMSów? Bo jeśli tak, to nie widzę większego sensu przechodzenia, chyba że dla usługi "KontaktPlus", czy ew. skorzystaniu z innych opcji, dostępnych dla BiznesKlasy przy przedłużeniu umowy (np. KontaktPlus5) - to wtedy, tak. Generalnie jak sam korzystam, jak wiesz z taryf indywidualnych prowadząc firmę i nie narzekam zbytnio

(poza tym, iż jednostek mi nie wystarcza

).
Rokko pisze:telefon przejdzie i tak na dzialalnosc (kwestia wrzucania w koszta) i czy to oznacza, ze z automatu musze przejsc na taryfy biznes?
nie, nie musisz.
Rokko pisze:No i jaka by mi dali wtedy oferte przy PWA?domyslam sie ze sa inne aparaty.
jest tylko większy wachlarz aparatów troszkę, to tyle. O ofercie PWA pisałem już w postach - poszukaj. Ona jest nadal aktualna. Możę, na święta się coś zmieni. Ewentualnie w razie pytań to pisz.