• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 21 z 147
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 147

#118015  autor: D@rio
 28 paź 2006, 00:25
mardall pisze:D@rio - to zdanie w nawiasie - (oferta analogiczna do promocji sprzedażowej dla klientów biznesowych Godziny Nadliczbowe).
aaaa...rozumiem. No tak - zgadza się.

Obrazek

#118035  autor: gm
 28 paź 2006, 09:08
Sprawdziłem i potwierdziłem, że przt PWA dla osób fizycznych nie ma dodatkowego pakietu minut (odpowiednika Godzin Nadliczbowych). Ostatnio nic ciekawego ani w ANU ani w PWA nie pojawiło się, poza tym, że PWA pojawia co do dnia końca umowy w systemie :-(

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#118229  autor: mardall
 28 paź 2006, 16:30
No to chyba trzeba Witka spytać skąd takiego newsa wytrzasnął ;-)

#118245  autor: D@rio
 28 paź 2006, 17:50
gm pisze: poza tym, że PWA pojawia co do dnia końca umowy w systemie
to chyba dla indywidualnych. Bo u mnie, już jest gotowa oferta na BIZNES, umowa konczy sie dopiero 06.01.2007r.

Obrazek

#118246  autor: D@rio
 28 paź 2006, 17:51
mardall pisze:No to chyba trzeba Witka spytać skąd takiego newsa wytrzasnął
ale "Godziny Nadliczbowe" nie mają nic wspólnego z taryfami GODZINY! :-)

Obrazek

#118670  autor: gm
 29 paź 2006, 11:38
D@rio pisze:
gm pisze: poza tym, że PWA pojawia co do dnia końca umowy w systemie
to chyba dla indywidualnych. Bo u mnie, już jest gotowa oferta na BIZNES, umowa konczy sie dopiero 06.01.2007r.
Oczywiście, miałem na myśli oferty dla osób indywidualnych. Niestety ubolewam, że nie mam możliwości zakupu i korzystania z oferty dla regonowców.

#120247  autor: memphisto
 03 lis 2006, 13:18
kupiłem telefon w Plusie w promocji wyprzedażowej 12-to miesięcznej... czy dla takich klientów Plus przygotowuje również oferty utrzymaniowe? jesli tak to po ilu miesiacach i czego moge sie spodziewać?

#120259  autor: Rokko
 03 lis 2006, 13:55
Napewno przygotowuje, jezeli to ostatni miesiac kiedy bedzie sie konczyla umowa. Plus patrzy na staz i wysokosc rachunkow. Przy taki malym stazu raczej na wiele nie masz co liczyc. Ceny telefonu raczej nie dadza Ci lepszej niz w ofercie dla nowych. Mozesz zadzownic do BOA i zapytac, czy jest cos dla ciebie.

#120269  autor: gm
 03 lis 2006, 14:32
memphisto pisze:kupiłem telefon w Plusie w promocji wyprzedażowej 12-to miesięcznej... czy dla takich klientów Plus przygotowuje również oferty utrzymaniowe? jesli tak to po ilu miesiacach i czego moge sie spodziewać?
Jeżeli mozesz to napisz co kupiłeś i za ile.

#120273  autor: memphisto
 03 lis 2006, 14:53
gm pisze:
memphisto pisze:kupiłem telefon w Plusie w promocji wyprzedażowej 12-to miesięcznej... czy dla takich klientów Plus przygotowuje również oferty utrzymaniowe? jesli tak to po ilu miesiacach i czego moge sie spodziewać?
Kupiłem wtedy Samsunga E700 za 1 zł brutto :mrgreen: w abo Godziny55.

#120283  autor: gm
 03 lis 2006, 15:29
memphisto pisze:
gm pisze:
Kupiłem wtedy Samsunga E700 za 1 zł brutto :mrgreen: w abo Godziny55.
Z wcześnieszej wypowiedzi zrozumiałem, że właśnie w ostatnich dniach to kupiłeś, bo o ile dobrze pamiętam taka promocja jeszcze trwa. Kiedy dokładnie dokonałeś zakupu? Możliwe, że w systemie nie będziesz miał oferty z telefonem a jedynie ofertę na usługi obniżające koszty lub dodatkowe pakiety.

#121679  autor: mardall
 07 lis 2006, 12:29
A ja w piatek (3.10) złożyłem rezygnację na dwa numery, a w wczoraj jedną wycofałem i wziąłem teściowej nokię 6020 za 1 zł w Godzinach 40

#121708  autor: Rokko
 07 lis 2006, 15:18
mardall pisze:A ja w piatek (3.10) złożyłem rezygnację na dwa numery, a w wczoraj jedną wycofałem i wziąłem teściowej nokię 6020 za 1 zł w Godzinach 40
ale to cos ci takiego super zaproponowali?bo nie wiem czy nokia 6020 za 1 zl jest taka super okazja na cyrograf na 2 lata?

#121821  autor: mardall
 07 lis 2006, 21:37
Nie to wiocha :-) Poprostu tesciowa jak ją śnieg mało co nie zasypał podczas podróży wpadła na pomysł, że przydałaby się komóreczka. Więc ja wymówiłem rezygnację z jednego numeru i wziąłem przedłużenie - teściowa płaci abonament, a ja ponoszę koszt 1,22 zł, nawet nie pamiętam ile tych minutek dorzucili (mało ich było). Zresztą numer wart 30 zł miesięcznie nie mógł przyczynić sie do wyjątkowej oferty ze strony Plusa ;-)

#121825  autor: gm
 07 lis 2006, 21:45
mardall pisze:Nie to wiocha :-) Poprostu tesciowa jak ją śnieg mało co nie zasypał podczas podróży wpadła na pomysł, że przydałaby się komóreczka. Więc ja wymówiłem rezygnację z jednego numeru i wziąłem przedłużenie - teściowa płaci abonament, a ja ponoszę koszt 1,22 zł, nawet nie pamiętam ile tych minutek dorzucili (mało ich było). Zresztą numer wart 30 zł miesięcznie nie mógł przyczynić sie do wyjątkowej oferty ze strony Plusa ;-)
Ale Ty lubisz tą swoją Teściową :-)

#121832  autor: mardall
 07 lis 2006, 21:51
quote]Ale Ty lubisz tą swoją Teściową :-)[/quote]
Czego się nie robi....;-)

#121834  autor: Rokko
 07 lis 2006, 21:55
Zerkni co dodali - ciekawy jestem co Plus dal za odwolanie wymowienia. Ale jestes wspanialym zieciem ;)

#121836  autor: D@rio
 07 lis 2006, 22:00
Rokko pisze:Zerkni co dodali - ciekawy jestem co Plus dal za odwolanie wymowienia. Ale jestes wspanialym zieciem
pewnie to samo co mi. Pakiet 600 minut, 25min x 24 miesiace, minuty tylko do Plusa.

Obrazek

#121842  autor: Rokko
 07 lis 2006, 22:12
i to jest standard stosowany przez siec, tak z automatu, nawet przy opcji z PWA z aparatem?
i mam jeszcze pytanie. W styczniu konczy mi sie umowa. Aktualnie jestem zatrudniony u swojego pracodawcy na umowe o prace. Od stycznia przejde na wlasna dzialalnosc gospodarcza. No i tu tkwi pytanie?Kiedy przejde na dzialalnosc, moge taryfy zmienic na biznesowki i wtedy przedluzyc umowe. czy przedluzyc i przejsc na biznes?
Moj profil dzwonienia to glownie pare numerow w Plusie (obecnie mam 55 zl +pakiet swojaki + pakiet wieczory i weekendy i jest ok). Mam pare osob znajomych z ktorymi lubie sobie pogadac. Nie wiem co nalezaloby brac w biznesowce, zeby sie utrzymac w granicach 100 zl (na razie mam za maly obrot zeby wiecej placic). Jakie sa wasze rady w tej kwestii? czy przejscie na taryfy biznes bedzie korzystniejsze? telefon przejdzie i tak na dzialalnosc (kwestia wrzucania w koszta) i czy to oznacza, ze z automatu musze przejsc na taryfy biznes? No i jaka by mi dali wtedy oferte przy PWA?domyslam sie ze sa inne aparaty. Podejrzewam, ze lepiej to by wygladalo tez w ANU
ewentualnie zadajcie pytania, co by mi pomoc, w wyborze opcji. z gory dziekuje.

#121888  autor: rafael96
 07 lis 2006, 23:48
Witam wszystkich.

Mam do Was pewne pytanie ale moze najpierw napisze to co jest istotne. Jestem w Plusie od 5 lat a dokladnie od stycznia 2002r., ostatni cyrograf podpisałem w w styczniu 2005 jako PWA na 24 miesiace. Obecnie korzystam z taryfy Nowy Plus 25 ( placac za abonament 30,5 brutto) a srednia rachunkow w ciagu ostatnich dwóch lat ( rzeczywista bo policzyłem :-D ) to 39.89 zł. Umowa konczy mi sie 4 stycznia 2007. I teraz tak. Nie interesuje mnie wymiana telefonu ale oferta ANU. Nie wiem czy moge o tym pomarzyc ale chcialbym zmienic taryfe na godziny 55 i wziac do tego rabat w wysokosci 50 % ( a gdzies tu o takim warianicie czytalem) czyli w ten sposob placilbym 27.5 zł a mialbym az poltorej godzinki. Umowa moze byc na 12 lub 18 miesiecy choc wolalbym na rok bo przez poltora moze sie wiele zmienic. Dodam ze jestem w stanie w chwili obecnej przeznaczac na abonament ok.30-35 zlociszy. Czy Waszym zdaniem taka opcja o ktorej napisalem wczesniej wchodzi w ogole w gre czy jest to nierealne? A moze jest inny wariant przy abonamencie do 35 zł. w ktorym mialbym maksymalnie dużo minut za te pieniadze? Aha WAŻNE! Dzwonie po wszystkich sieciach, z mala przewaga Plusa. Nie chcialbym zmieniac sieci bo tam gdzie mam działke, na ktorej w sezonie jestem bardzo czesto tylko Plus zapewnia stabilny zasieg wiec zmiana sieci chyba nie okazalaby sie najlepszym wyborem. pozdrawiam
  • Strona 21 z 147
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 147
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21