Witam wszystkich.
Mam do Was pewne pytanie ale moze najpierw napisze to co jest istotne. Jestem w Plusie od 5 lat a dokladnie od stycznia 2002r., ostatni cyrograf podpisałem w w styczniu 2005 jako PWA na 24 miesiace. Obecnie korzystam z taryfy Nowy Plus 25 ( placac za abonament 30,5 brutto) a srednia rachunkow w ciagu ostatnich dwóch lat ( rzeczywista bo policzyłem

) to 39.89 zł. Umowa konczy mi sie 4 stycznia 2007. I teraz tak. Nie interesuje mnie wymiana telefonu ale oferta ANU. Nie wiem czy moge o tym pomarzyc ale chcialbym zmienic taryfe na godziny 55 i wziac do tego rabat w wysokosci 50 % ( a gdzies tu o takim warianicie czytalem) czyli w ten sposob placilbym 27.5 zł a mialbym az poltorej godzinki. Umowa moze byc na 12 lub 18 miesiecy choc wolalbym na rok bo przez poltora moze sie wiele zmienic. Dodam ze jestem w stanie w chwili obecnej przeznaczac na abonament ok.30-35 zlociszy. Czy Waszym zdaniem taka opcja o ktorej napisalem wczesniej wchodzi w ogole w gre czy jest to nierealne? A moze jest inny wariant przy abonamencie do 35 zł. w ktorym mialbym maksymalnie dużo minut za te pieniadze? Aha WAŻNE! Dzwonie po wszystkich sieciach, z mala przewaga Plusa. Nie chcialbym zmieniac sieci bo tam gdzie mam działke, na ktorej w sezonie jestem bardzo czesto tylko Plus zapewnia stabilny zasieg wiec zmiana sieci chyba nie okazalaby sie najlepszym wyborem. pozdrawiam