• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#106891  autor: VooCash
 20 wrz 2006, 01:05
Najlepszym przykladem wspaniałomyslnosci firmy Orange bedzie propozycja jaka przygotowali specjalnie dla mnie :) oto ona:

Obrazek

powiem szczerze ze czekalem z niecierpliwoscia na 19 wrzesien z nadziejami ze moze zaproponuja mi cos lepszego niz pani w salonie. Nie place duzo bo 25zl miesiecznie ale nie oczekiwalem tez super telefonow za 1 zl. Mialem chrapke na Sagema my700x. Tydzien wczesniej rozmiawialem w salonie z mila pania powiedziala mi ze przedluzajac umowe o nastepne 2 lata moge miec ten telefon za 417zl. Mysle troche drogo ale spoko, postanowilem ze go wezme tylko poczekam jeszcze do tego 19 wrzesnia na PROPOZYCJE!!
Przyszedl wreszcie moj upragniony 19 i propozycje widac jaka mam, wiec postanowilem jednak skoczyc do salonu z gotowka w portfelu i chcialem brac Sagema. Jednak jakie bylo moje zdziwienie jak pani w salonie po wklepaniu wszystkich moich danych mowi mi ze sagem bedzie kosztowal w moim abonamencie 520 zl!! Okazalo sie ze od 19 wrzesnia wlasnie Orange nie daje juz rabatow na telefony dla abonentow ktorzy chca przedluzac umowe.
Wniosek jest jeden : bye bye Orange i powodzenia tylko zyczyc z takim traktowaniem dlugoletnich klientow.
Mam przeznaczone 400zl na telefon wiec ide do ERY i biore SE K750i w ERA FUN

#106912  autor: Dociekliwy
 20 wrz 2006, 07:18
VooCash stałeś się niekwestionowanym liderem w olewczym podejściu Orange do klienta :lol:

Nie wiem, czy śmiać się czy płakać... ech :mrgreen:

A pomysł z przejściem do ERY uważam za jak najbardziej słuszny :wink:

Nawet ERA z wojnami w zarządzie była lepsza od pomarańczy...
 #106978  autor: Baronik
 20 wrz 2006, 13:35
Słuchajcie,
nie wiem, czy tylko u mnie, ale już dziś mam nową ofertę - dodano kilka innych propozycji, że muszę zmieniać na drugą stronę, żeby wszystkie obejrzeć - telefony wciąż badziewne oferują (bo dobrze wyglądają za 1 zł), ale probóją. Będę wchodził regularnie, może w końcu coś atrakcyjnego zaproponują (choć szczerze w to wątpie). Czasu mam dużo, bo co najmniej 3 tygodnie...
Pozdrowienia, Jacek Pietruszczak

#106982  autor: vinc
 20 wrz 2006, 13:42
Ja tez mam nowe propozycje, ale i tak slabiutko sie staraja.
 #107227  autor: Baronik
 20 wrz 2006, 23:38
Tak liczyłem i analizowałem i w końcu dałem się namówić na przedłużenie umowy - wziąłem na 30 miesięcy za 100 zł abonament, dostane Nokię 6280 za 193 zł. W zasadzie zaważyły na tym dwie sprawy - fakt, że cała moja rodzinka i większość znajomych jest w Idea/Orange oraz fakt, że telefon, na którym mi zależało miał być dla żony (obecnie ma starego rupiecia), a kupując go w innej sieci zdjęcie simlocka wiązałoby się z dużymi kosztami, jeśli wogóle byłoby możliwe (nie wspominając o utracie gwarancji).
Trudno, może więc za 2,5 roku coś zmienie;-)
Pozdrowienia, Jacek Pietruszczak

#107234  autor: D@rio
 21 wrz 2006, 00:02
2.5 roku...o matko. Ale będzie Ci się dłużyło. Mi się 2 lata strasznie dłuzą a co dopiero mówić o 2.5 roku ;)

Obrazek

#107249  autor: vinc
 21 wrz 2006, 07:29
Ja też miałem kilka propozycji od orange na 30 miesięcy, ale nic ciekawego na dodatek 2,5 ROKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ich(orange) już chyba ostro pogieło. Na zachodzie skraca się czas cyrografu, a u nas nie dość, że pozostajesz w tej samej sieci to jeszcze na 30 miesięcy.

#107369  autor: Dociekliwy
 21 wrz 2006, 17:03
U mojej dziewczyny też się zmieniło...

ale wcale nie jest ciekawiej :P

Nic nie zmieni faktu, że wypowiedzenie jest już dawno złożone.

W każdym razie nie starają się zbytnio :lol:

#108064  autor: Mortin
 23 wrz 2006, 15:02
Mnie tez potraktowali jak nic nie wartego abonenta. Cala sprawa opisana tutaj
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=9551
A poza tym na stronie Orange nie mam rzadnej propozycji , poniewaz moj numer wg nich nie jest uprawniony do przedluzenia umowy , mimo ze dzwonia do mnie nieustannie zasypujac beznadziejnymi ofertami lub tandetnymi telefonami. Ludzie o co tu chodzi , ze klient z ulicy otrzymuje lepsza oferta pod wzgledem telefonow niz lojalny abonent?! Wielka porazka=>czas zmiany operatora.

#112222  autor: Dociekliwy
 08 paź 2006, 09:02
A ja powrócę do tematu:

Obrazek

To im się dopiero udało:
"Oferty z telefonem - Jako nasz Stały Klient masz możliwość zakupu telefonu w promocji. Wraz z przedstawionymi poniżej telefonami proponujemy zniżki na wybrane usługi."

Wcześniej były jakieś szroty, ale teraz to zawalczyli :lol:

Życzę im dalszych niepowodzeń - jednak póki co, kpiny i żarty z tej niedorobionej hybrydy nie przyniosły żadnego rezultatu. Może kiedyś coś się ruszy...

#112849  autor: kyloo
 10 paź 2006, 09:57
Extra ...
Era łapie na haczyki z 10 złotowymi stawkami abonamentu...
Orange za to przynajmniej cenniki ma ok....tak jak i Plus.
 #113217  autor: domin89
 11 paź 2006, 22:38
Dzisiaj zaaktywała mi się ta cała "Propozycja Orange" ale gdy klikam "sprawdź propozycje" to mi wyświetla "Propozycja orange. Skomponuj własną ofertę. Uwaga promocja...i pendrive 128MB" i koniec. Nie moge tam nic kliknąć, nigdzie przejść...;> Co jest?

#113385  autor: D@rio
 12 paź 2006, 20:08
portal się wali...nie wiesz co jest ;)

Obrazek

#113401  autor: domin89
 12 paź 2006, 21:02
Ano już wie właśnie:) Dziś dzwoniłem i mi to samo babka powiedziała, jutro ma być NIBY ok.