Witam, czy w związku z tym, że
"Prezes UKE stwierdza, iż w związku z dokonaniem w marcu 2007 r. zmian w obowiązującym od dnia 1 października 2003 r. Regulaminie Świadczenia Usług Telekomunikacyjnych przez Polską Telefonię Cyfrową Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, abonentom, którzy tych zmian nie zaakceptują przysługuje prawo wypowiedzenia umowy, a w przypadku skorzystania z tego prawa PTC Sp. z o.o. nie przysługuje roszczenie odszkodowawcze."
mogę wypowiedzieć PTC umowę nie płacąc odszkodowania ? Czy zachowuje telefon który nabyłem za 1zł( dla tych którzy myśla, że chce na tym zarobić dodam, że telefon już się zwrócił PTC

)
Ile mam na to czasu ? Czy ktoś złożył wypowiedzenie i dostał już odpowiedź ?
Może zrobić na pierwszej stronie tametu update co i jak ( jeśli wiadomo coś na 100% ) żeby ludzie nie pytali o to samo... - czy można na 100% złozyć wypowiedzenie nie płacąc kary, - kto może i czy jest to pewne na 100%, - czy to tylko opinia UKE a PTC się odwoła i sprawa nie jest jednoznacznie rozstrzygnieta, - czy jest ograniczenie czasowe co do wypowiedzenia umowy... ( wątek ma ponad 20 stron z czego sporo to pytania bez odp i delikatny flame) ...