W piątek zadzwoniła do mnie miła pani z Auryzowanego Punktu Sprzedaży gdzie niecałe 2 lata temu podpisywałem umowę. Powiedziała mi że ma specjalnie dla mnie przygotowany aneks. Dziś się tam udałem i oto czego się dowiedziałem. Konsultantka powiedziała mi że mogę podpisać umowę gdzie 1 pakiet będzie kosztował 10 zł. Ponieważ ja na wstępie powiedziałem że chcę 2 pakiety mój abonament byłby za 20 zł. W tym momencie doznałem małego szoku

W porównaniu z ofertą którą mi kilka dni temu dostałem z BOKu ta jest dużo lepsza. Jeszcze konsultantka sama się zdziwiła (przynajmniej tak wygladała) i stwierdziła że chyba musiałem często wykraczać poza abonament (co nie jest prawdą bo wykraczałem rzadko a jeśli już to o pare złotych. Ale ona o tym nie musi wiedzieć.

) Jednak nie ma rzeczy idealnych

Dowiedziałem się że mój wymarzony SE k750 kosztuje 299zł. W dodatku Punkty Premia nie mogę wymienić na zniżkę na tel u przedstawiciela tylko w głównym salonie. Teraz mam do was kilka pytań.
1. Czy ta oferta którą mi podano jest realna czy konsultantce coś się pomyliło? Może w Erze dla przedłużających jest jeszcze ta umowa że przeż rok płaci się za pakiet 10 zł a potem standardowe 30. Choć w to wątpię bo babka mi powiedziała "Standardowo mamy ceny za 40zł ale specjalnie dla pana..." Fakt mój błąd nie dopytałem się dokładnie...
2. Jak myślicie czy mogę liczyć na jeszcze więcej? W sumie do końca umowy zostało mi jeszcze prawie 1,5 miecha a podobno na samym końcu są najlepsze warunki... W sumie boję się że jak przyjdę za kilka dni to dowiem się że mam gorszą ofertę.
3. Czy konsultantka miała rację że nie mogę wykorzystać punktów Era Premia w Autoryzowanym Punkcie? W sumie mnie to nieźle zdziwiło.
4. Czy do ewentualnych negocjacji w Firmowym Salonie mogę kogoś upoważnić ? Bo z pewnych względów nie mogę tego zrobić osobiście...
5. Czy ewentualną rezygnację też muszę dać w firmowym salonie? I dokładnie kiedy? Na miesiąc przed końcem czy 30 dni przed końcem umowy? Bo to różnica
To chyba wszystko o co chciałem zapytać. Przepraszam że się tak rozpisałem.