satanek pisze:Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa dostępności LG L9 - rozmawiałem z suk - r60 za 54,90 500min, 1gb netu + 200zl rabatu za telefon, ale miła Pani powiedziała, że tego telefonu już nie będzie... i że ogólnie było na niego dużo narzekania odnośnie awaryjności itd... moje pytanie czy rzeczywiście tej słuchawki już nie będzie czy zostałem odpowiednio pokierowany, żeby nie zwlekać tylko przedłużyć umowę z innym telefonem - right now? W sumie mam jeszcze pare miesięcy do końca umowy i aż tak bardzo mi się nie spieszy... ewentualnie co byłoby dobrym wyborem, teraz użytkuje Ace, niby spoko ale wyświetlacz jest jaki jest, ogólnie strasznie mało pamięci na apki plus Andek 2.3.4 proponowano Ace2 za 4gr, ewentualni mini sIII z rabatem...
Nie sugeruj się tym, co Ci powiedział jeden konsultant.
Ja przedłużałem umowę 4.04, 12 był telefon, spodobał się mojej narzeczonej, więc stwierdziła że weźmie to samo. Pan w SUK powiedział
że dostaw już nie będzie, zadzwoniłem z ciekawości na iboa, gdzie dostałem informację, że
pod koniec tygodnia będzie dostawa czarnych. Ponowna rozmowa z SUK i Pani potwierdziła że dostawa będzie, po 10 dniach oczekiwania, wczoraj przyjechał kurierem. 3 dni po narzeczonej, podobną ofertę wzięła siostra i dzisiaj ma dostawę.
Wygląda na to, że w tym tygodniu były 2 dostawy, mimo że Pan w SUK 2 tygodnie temu twierdził, że już ich nie będzie.
Także na Twoim miejscu, próbowałbym jeszcze raz zweryfikować info odnośnie tego czy napewno go już nie będzie.