Witam
Mam teraz teraz taryfę Era Nowy Komfort (120 min do Ery i 40 min do pozostałych sieci) 40 zł/m-c . Miesięcznie płacę rachunki ok. 70 zł. Kończy mi się umowa w Lutym. Zaznaczam że interesuję mnie tylko Nokia 6300 z umową na 24 m-c . Przedstawiono mi taką ofertę

:
Jeżeli chciałaby Pan wymienić telefon na nowy oraz dodatkowo zoptymalizować koszty połączeń proponuję wybór Oferty dla Wymagających. Gwarantuję realizację oferty z taryfą Era Nowy Komfort oraz promocyjnym upustem na abonament w wysokości nawet 33% przez okres 24 cykli rozliczeniowych dla wybranych zestawów ofert oraz jednorazowy pakiet minut do sieci Era do dowolnego wykorzystania przez cały okres trwania aneksu. Zachęcam do zastanowienia się nad wyborem następujących zestawów:
- Era Nowy Komfort z 2 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 80 minut lub 320 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 45,00 zł z VAT + jednorazowy pakiet 2000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne, Nokia 6300 za 399 zł przy umowie na 24 miesiące oraz za 199 zł przy umowie na 36 miesięcy.
- Era Nowy Komfort z 3 Ofertami Uniwersalnymi - miesięcznie 120 minut lub 480 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 65,00 zł z VAT+ jednorazowy pakiet 3000 minut do wykorzystania na połączenia do sieci Era, Tak Tak i na telefony stacjonarne, Nokia 6300 za 199 zł przy umowie na 24 miesiące oraz za 1 zł przy umowie na 36 miesięcy.
Każdy pakiet składa się z Ofert uniwersalnych, czyli 40 minut wymiennych na 160 SMS-ów do wykorzystania na połączenia do wszystkich sieci krajowych. Tylko Stali Abonenci po przedłużeniu umowy mają aż 60 dni na dopasowanie taryfy do swoich potrzeb, bez utraty promocyjnej ceny abonamentu. Każde z 40 minut do wykorzystania do wszystkich sieci można wymienić na:
- pakiet 100 minut do sieci Era i na numery stacjonarne (Oferta Taniej w sieci)
- bezpłatne SMS-y i MMS-y do sieci Era i na e-mail (Oferta multimedialna)
- stały dostęp do internetu, poczty e-mail oraz plików video (Oferta blueconnect w telefonie)
dodatkowo, specjalnie dla klientów wybierających minimum 3 Oferty proponuję również dodatkowo możliwość wymiany pakietu 40 minut na:
- bezpłatne połączenie z wybranym numerem sieci Era lub stacjonarnym (Oferta z przyjacielem)
- darmowe połączenia do sieci Era, Heyah i sieci stacjonarnych w sobotę i niedzielę (Oferta weekendowa)
Napiszcie mi czy da się coś wycisnąć od nich

czy czekać aż mi wygaśnie umowa ten numer co mam przekształcić ten numer na tak taka i potem podpisać z erą nową umowę. Już lepsze warunki ma nowy klient niż stały

. Na tą chwilę korzystniejsza dla mnie oferta to "Dwa razy więcej" ponieważ dają telefon za 1,22 zł
Pozdro