No to właśnie jesteśmy od tego aby odpowiadać i pomagać
wiesz, moje zdanie jest takie. Za terminal płacisz tylko raz. Zapłacisz te 300 - 400zł. i masz przyszłościowy, porządny terminal. Abonament przecież zostaje ten sam. Rynek telekomunikacyjny jest takim rynkiem gdzie raczej tanio, dobrych rzeczy nie ma. A napewno już dobrych terminali za grosze. Od lat jest taka zasada, albo duże rachunki, wysoki abonament i terminal wysokiej klasy za grosze albo niski, średni abonament, średnie rachunki i wtedy terminal kosztuje troszke więcej. Tyle w kwestii mojego - jak sądzę trzeźwego rozumowania i podejścia do sprawy. Bo w tej branży nie ma tak naprawdę dobrych telefonów za "złotówkę" (tylko naiwni myślą że są...posiadaczami najwyżej klasy cacka za "1zł" w jakimś tam MIX-ie...a takich jest wielu. Tak samo zauważyłem taki trend, wszyscy się tak napalają na te SonyEricsson'y. Krzyczą że chcą D/K750i i tamto siamto. A ja pytam dlaczego? No i tu powstaje problem. Bo ja sam nie wiem dlaczego. Tutaj chyba marka "Sony" jest całym popychem marketingowo-reklamowym. Bo nie dość, że te telefony są dość awaryjne, o niskiej jakości niewspominając to jeszcze nie mają w sobie tak naprawdę nic rewelacyjnego - ogólnie moim zdaniem połączenie Ericsson'a z Sony to pomyłka...no ale, to tylko taka dygresja

) dla średniego klienta...a akurat usługi trasmisji danych są jednymi z najbardziej zaawansowanych usług, z których np. ja tak się składa że korzystam i coś o tym wiem

Zawsze jest tak że niestety przyszłość kosztuje - i Ty powineneś o tym wiedzieć...a w telekomunikacji wszystko się zmienia bardzo szybko. Nawet taka Nokia N70 którą, mam przyjemność używać już nie jest do końca, w pełni znaczenia słowa "przyszłośćiowy" przyszłościowa

poważnie...
P.S
Nie wiem skąd Mobile Review powołuje się na informację natomiast ja przejrzałem specyfikacje techniczne tego telefonu (Motorola L7) i wszędzie widzę opcję tylko z GPRS.