• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#93856  autor: D@rio
 10 sie 2006, 15:16
Kasiczek18 pisze:na samsungu zależy mi , bo zależy mi na dobrej jakosci aparacie a z tego co się orientuje to samsungi maja najlepsze i ogolnie podobają mi się te telefony.Obecnie mam x640 i jest bardzo dobry i chciałabym wymienic na jakiś lepszy również z klapką. A jeśli orange nie spuści mi nic z cen telefonów ( są one w orange i tak strasznie wysokie) to nie pozostanie mi nic jak przenieść się do plusa.W związku z tym mam takie pytanko : co ma plus dla klijentów przenoszących do nich swój nr??
Ceny telefony takie jak w regulaminie danych promocji. Przy przeniesieniu nr do Plusa dodatkowym benefitem będzie:

-pakiet 10zł. na połączenia na nr Plusa i stacjonarne oraz SMSy do Plusa (pow. taryfy Godziny55)
-darmowe Swojaki przez 24 miesiące (dot. tylko opłaty abonamentowej).
- przez 2 miesiące darmowy jeden pakiet z promocji "Dodawanie pakietów" (dot. taryfy pow. Godziny55)

...i to by było tyle :-)

Obrazek

#93875  autor: Grzeniu
 10 sie 2006, 18:38
Ja mam abonament za 55 ziko rachunki koło 60 4 rok w sieci... Myślicie, że dadzą mi jakiś telefonik z 3G za mniej niż 200 ziko??

#93880  autor: D@rio
 10 sie 2006, 19:04
Grzeniu pisze:Ja mam abonament za 55 ziko rachunki koło 60 4 rok w sieci... Myślicie, że dadzą mi jakiś telefonik z 3G za mniej niż 200 ziko??
na K600i się powinieneś załapać za jakieś 199zł.

Obrazek

#93902  autor: tomico
 10 sie 2006, 20:03
Dokładnie k600i to dobry telefon, powinieneś go dostać.

#93912  autor: adalis
 10 sie 2006, 20:33
takie pytanko, jak wiadomo przy przedłużaniu umowy i checi wymiany telefonu za jakąś rozsądną cene ważne jest jaki ma się abonament ale czy oprócz tego liczy się to ile w danym miesiącu płacimy. Powiedz ma sie najtańszy abo czyli te 25zl a miesięcznie płacimy rachunki w granicach 50zł... To też ma wpływ przy przedłużaniu umowy? Matko ale zakreciłem ale mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi :D

Pozdrawiam ;)
Obrazek

#93913  autor: tomico
 10 sie 2006, 20:35
Tak to ma znaczenie, oni sprawdzają kwoty ostatnich 3 rachunków i kwoty abonamentowe i potem wyceniają telefon.

#93917  autor: adalis
 10 sie 2006, 20:46
tomico pisze:Tak to ma znaczenie, oni sprawdzają kwoty ostatnich 3 rachunków i kwoty abonamentowe i potem wyceniają telefon.
Wielkie dzięki za błyskawiczną odpowiedz :)
Pozdrawiam

Pozdrawiam ;)
Obrazek

#94023  autor: D@rio
 11 sie 2006, 09:49
W plusie akurat liczy się taryfa ;) oni poprostu muszą wiedzieć jaka jest kwota tzw. gwarantowanego wpływu ;-) ...i tego się trzymają. Im wyżej tym lepiej - wiadomo.

Obrazek

#94322  autor: sapv
 12 sie 2006, 06:56
D@rio pisze:W plusie akurat liczy się taryfa ;) oni poprostu muszą wiedzieć jaka jest kwota tzw. gwarantowanego wpływu ;-) ...i tego się trzymają. Im wyżej tym lepiej - wiadomo.
niekoniecznie - równie dobrze możesz otrzymać ofertę na podstawie rachunków ale zazwyczaj jest ona gorsza o ile rachunki są niższe niż 700 zł na konto klienta.

#94377  autor: D@rio
 12 sie 2006, 14:03
sapv pisze:
D@rio pisze:W plusie akurat liczy się taryfa ;) oni poprostu muszą wiedzieć jaka jest kwota tzw. gwarantowanego wpływu ;-) ...i tego się trzymają. Im wyżej tym lepiej - wiadomo.
niekoniecznie - równie dobrze możesz otrzymać ofertę na podstawie rachunków ale zazwyczaj jest ona gorsza o ile rachunki są niższe niż 700 zł na konto klienta.
nie no, jak faktycznie, ktoś ma 1000zł. ARPU to się zgodzę. Wtedy to inna bajka. Ale mówimy raczej o bardziej standardowych przypadkach...

Obrazek