• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#87498  autor: przemek910
 23 lip 2006, 11:37
Wystarczy jak będę miał 5 :roll:

[ Dodano: 2006-07-23, 11:38 ]
Pozatym wybrałem już praiwe 2 tyg temu :P

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#87503  autor: Jarcool
 23 lip 2006, 11:41
to jak bedziesz bral 5 aktywacji to zastanow sie nad uruchomieniem darmowej sieci firmowej i nad menagerem sieci firmowej

#87506  autor: przemek910
 23 lip 2006, 11:44
Obecnie mam 3 pakiety biznes i z kazdego jest po 3 numery za gorsz do pozostalych nr a w sieci firmowej mam za 20 gr/minute a tu mam za gorsz :P więc się nie kalkuluje w dodatku tzreba płacic chyba 50 zlotych za kazdy nr :roll:

#87508  autor: Jarcool
 23 lip 2006, 11:49
juz wczesniej wspomnialem jezeli masz operatywnego ADB to zalatwi Ci rabaty na uslugi i moze cos na abonamecie dalo by sie cos zyskac. siec firmowa kosztuje 10 zl a darmowa 40, jezeli masz 3 numery to rzeczywiscie nie warto tego wlaczac. ta usluga jest bardzo przydatna przy wiekszej il. jezeli jest 5,6 i wiecej kart sim

#87509  autor: przemek910
 23 lip 2006, 11:51
Co to jest ADB? :roll: :mrgreen:

#87515  autor: Jarcool
 23 lip 2006, 11:56
Autoryzowany Doradca Biznesowy. człowiek ktory obsluguje firmy,ogolnie pracuje w terenie

#87516  autor: przemek910
 23 lip 2006, 11:57
Przy ilu numerach mogę go że tak powiem "uaktywnić"? :D obecnie mam 4 i zastanawiam się nad 5tym :P

#87523  autor: Jarcool
 23 lip 2006, 12:08
nie musisz go specjalnie uaktywniac. to jest czlowiek ktory w zasadzie robi na wlasna reke, nie musisz miec odpowiedniej ilosci kart sim aby miec opiekuna, on porostu jest, jak chcesz cos kupic to bez problemu moze Cie obsuzyc, najlepiej jak zadzwonisz do BOK-u i poprosisz o kontakt do jakiegos ADB na swoim terenie:)

#87629  autor: D@rio
 23 lip 2006, 17:10
Jarcool pisze:nie musisz go specjalnie uaktywniac. to jest czlowiek ktory w zasadzie robi na wlasna reke, nie musisz miec odpowiedniej ilosci kart sim aby miec opiekuna, on porostu jest, jak chcesz cos kupic to bez problemu moze Cie obsuzyc, najlepiej jak zadzwonisz do BOK-u i poprosisz o kontakt do jakiegos ADB na swoim terenie:)
No niestety się nie zgodzę. Mówimy o drodze oficjalnej. Oficjalnie z ramienia PTC powinno się przydzielić opiekuna pow. 5 aktywnych kart SIM abonamentowych. Wtedy opiekun sam się do Ciebie zgłasza. Owszem, nieoficjalnie możesz znać opiekuna i może on działąć w Twoim imieniu ale to nie jest opieka senso sctricto i tutaj wszystkie operacje opiekuna są obarczone mniejszą odpowiedzialnością. Dodam, iż opiekun nie jest tutaj od "załatwiania" czegoś. On ma się zajmować sprawami firmy w firmie telekomunikacynej ale napewno nie sypie rabatami z rękawów tak poprostu. On musi mieć podstawy, a napewno rabatów nie da przy 5 aktywacjach i nie odrazu. Możę przy cyrografach powiedzmy może zaproponować "coś" więcej. A jeśli zadzwoni do BOA i poprosi o opiekuna to najpierw się go spytają ile ma aktywacji i ile chce dokupić..bo jak powiem ze nie ma żadnej i chce 1 -2 to go skierują do najbliższego salonu...

Obrazek

#87851  autor: Jarcool
 24 lip 2006, 09:49
hmmm no w sumie masz racje jezeli chodzi o te rabaty.fakt trzeba miec podstawy bo z tymi 1-2 simami nie wiele mozna zdzialac ale z kolei taki opiekun ma wlasnie po to wiecej mozliwosci aby moc sprzedac wiecej oferujac tym samym ciekawsze rozwiazania.A tak w ogole szacunek dla Ciebie D@rio:)