Wiesz, nawet jeżeli pokusiłbym się o nagranie takowej rozmowy, to zawsze lepiej mieć tez swój dowód. Orange jak i pozostałe firmy jak mówisz nagrywają rozmowy, ale zawsze jakby co mogłoby sięokazać że nagrana rozmowa nagle gdzieś "znikła", i nie można jej odtworzyc..., ale to już inna historia.
Ja zawsze starałem sie wychodzić z założenia, że nie mam co unosić się na konsultanta, bo raz to nie jej wina, że system działa tak a nie inaczej, pod rugie sam bym nei chciał żeby ktoś krzyczał na mnie za coś, co nie jest moją winą. Tylko, że w rpzypoadku jaki miałem powinna być możliwość połaczenia z kimś, kto jest za to odpowiedzialny i kogo że tak sięwyrażę, można za to opi....ć
Słyszałem też o traktowaniu konsultantów w orange, ale czy oni im podają prochy? Mówię do babki że minął dziesiąty dzień od czasu, gdy mieli wywiązac się ze złożonej reklamacji a ona ze mają na to siedem dni i tak cały czas....
Wiesz z tymi bonusami w orange zaobserwowałem ciekawą sytuację. Miałem cztery numery w popie i na każdym było to samo. Tj. po wysłaniu smsa na 113 o treści wiecej i zasileniu konta, zawsze potrzebne było składanie reklamacji, potem było już ok i przyznawali bonus jak należy, ale za pierwszym razem trzeba było dzwonić, i składać reklamację. Gdyby to były dwa numery uwierzyłbymw przypadek, ale cztery?
W simplusie natomiast spotkałem sie z dziwnym przypadkiem, zę po połaczeniu z konsultantką pyta mnie czy mam mixa czy simplusa?

. To czy oni tego nie widzą? Padło wyraźne pytanie, czuy numer z którego dzwonie jest w mixie czy simplusie. DZiwne
teraz na szczęscie mam wreszcie abo, może tu spotkam się z rzetelniejszą obsługa...
@SirmarK-owszem siedem. Składałem kilka razy reklamację i zawsze słyszałem że mają siedem dni. Mówię o reklamacji telefonicznej w popie nie w abo. Nawet ta zakręcona kosultantka potwierdziła, że mają 7 dni