ja obecnie mam taryfe mega150 w idei i jak narazie jestem bardzo zadowolony... ale tez juz przy nowych taryfach nie jets to jakas super rewelacja... ale mimo wszytsko bardziej mi sie oplaca ta taryfa niz ktoras z nowych w Jednej Idei...
Jesli chodzi o zasieg to nie mam raczej z tym problemow ... jedyne co mnie drazni to obsluga klienta i to jak to oni pieknie sie usprawiedliwiaja swoimi regulaminami w momecie gdy ja sie o cos upominam... a jak oni nie trzymaja sie regulaminu to problemu nie widzą

... ale takie przypadki z doswiadczenia wiem zdarzaja sie w kazdej z sieci... tak to juz jest...
jesli mialbym kupic dzisiaj telefon to wybral bym pewnie taryfe era komfort 80... plus gsm dla mnie moze nie istniec (chyba nigdy nie zapomne jak zostalem obsluzony w jednym z punktow dilerskich i stad moja niechec)... no a idei mam delikatnie mowiac dosc

jednak umowa konczy mi sie za jakies 6 miesiecy i jesli idea zaproponuje cos ciekawego to pewnie zostane dalej w tej sieci (w sumie to szkoda mi troche numeru bo pewnie gdyby nie to juz bym dawno przeskoczyl do ery)...