Użytkownik
mariusz9a
Napisałem Ci jakie u mnie są realne prędkości w HSPA i są one utrzymywane na stałym poziomie. Jeżeli chodzi o sam UMTS to u mnie też leci niemalże z max prędkością tzn. ok 360-370kb/s. W mobilnym necie pingi są fatalne. U mnie dochodzą nawet do 1,5-2 sekund:/gm pisze:nikt (w innym poście na forum) nie odpowiedział jakie parametry osiąga
To oni dostali karę za to że pobrali 80GB? Przecież iPlus to stała miesięczna opłata niezależnie od ilości pobranych danych. A to że wtedy nie było limitów to już tylko strata operatora... Chyba że oni się włamali do sieci i ściągali dane? Bo trochę nie rozumiem:Pdechomenon pisze:była kiedyś sytuacja w Plusie, ze studenci podpieli się pod iplus i zassali 80GB, (wtedy jeszcze nie było lejka) to na samym początku jak pojawił sie iplus, dostali kare 6tys. no i do tego czasu sa limit.
hehe takie cos to Tworca iplusa mowil na poczatku... a po pewnym czasie nagle wprowadzili ciecie predkosci zaraz po przekroczeniu limitu i tyle.dechomenon pisze:I bardzo ważnym wyrazem w tym punkcie regulaminu jest wzmianka o tym, że "zastrzega możliwość" ponieważ nie zawsze z automatu zakłada Plus po przekroczeniu 1GB lejek czyli 32kb/s.
dobre.. bardzo dobre..dechomenon pisze:w RŚUT jest taki punkt, ze kara jest za działanie szkodliwe, i z tego punktu im poleciała kara.
Dlatego teraz Plus (w niektórych regulaminach) ma zapis o możliwości zakańczania przez niego połączenia głosowego w ramach pakietu gdy rozmowa trwa dłużej niż 20 min. Dla mnie bzdura, ale nich piszą. W każdym razie mi się to jeszcze nie zdarzyło (zerwanie połączenia przy bardzo długiej rozmowie).SirmarK pisze: to rozumiem ze jak mam rachunke za wykonane rozmowy na 2 kzl (powiedzmy 20 tys. minut na wybrany numer ) to dostane kare na 6 kzl, bo przeciez dzialam na szkode sieci.. obciazam ja