• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#234037  autor: D@rio
 17 lis 2007, 23:10
yogurcik pisze:kolego wysłałem maila do bok-u już miałem kontakt z kolesiem z ery jakiś manager na mój rejon zobaczę co mi przygotuje tak samo zrobiłem w Orange gdzie już ofertę dostałem NA MAILA TAKA WSTEPNA myślę ze zrobię jak napisaliście tj, do tego ściągnę faceta z orange i ery do biura niech myślą
to ja mam prośbę. Możesz przekopiować i wkleić tutaj ofertę którą dostałeś od Orange?

Obrazek

#234039  autor: aga
 17 lis 2007, 23:14
D@rio pisze:Ecch, ludzie - co Wy macie z tymi e-mail'ami? Czy Wy na prawdę nie umiecie odróżnić spraw priorytetowych od pierdół?
To nawet nie chodzi o priorytet sprawy, ale przecież łatwiej się negocjuje i dogaduje poprzez rozmowę niż pisanie maili. Może jestem mało nowoczesna, ale są sprawy, które wolę załatwiać stojąc twarzą w twarz z drugą osobą.

PS. yogurcik czy mógłbyś pisać używając jakiś kropek, przecinków itd.? Ciężko się czyta taki długi tekst napisany w ten sposób.

#234041  autor: yogurcik
 17 lis 2007, 23:16
D@rio pisze:
yogurcik pisze:kolego wysłałem maila do bok-u już miałem kontakt z kolesiem z ery jakiś manager na mój rejon zobaczę co mi przygotuje tak samo zrobiłem w Orange gdzie już ofertę dostałem NA MAILA TAKA WSTEPNA myślę ze zrobię jak napisaliście tj, do tego ściągnę faceta z orange i ery do biura niech myślą
to ja mam prośbę. Możesz przekopiować i wkleić tutaj ofertę którą dostałeś od Orange?
puscilem ci na maila jak chcesz to wklej
przepraszam bede uzywal kropek i przecinków .,.,..,.., ;)

#234046  autor: D@rio
 17 lis 2007, 23:27
aga pisze:Może jestem mało nowoczesna, ale są sprawy, które wolę załatwiać stojąc twarzą w twarz z drugą osobą.
ja już ostatnio zacząłęm z operatorami negocjować poprzez korespodencję listową poleconą. Zauważyłem że sprawy które są tak załatwiane są pozytywnie załatwiane nawet kosztem ciutkę dłuższego czasu oczekiwania. Więc nawet warto się poświęcić i zapłacić 4.30zł. za polecony priorytet ;-) Po prostu firmowa korespodencją ma pewną wagę i pewne standardy powinny zostać zachowane...
yogurcik pisze:puscilem ci na maila jak chcesz to wklej
Dziękuję. Doszło. Dostałem potwierdzenie otrzymania, później zobaczę.

Obrazek

#234050  autor: yogurcik
 17 lis 2007, 23:35
Ja jeżeli chodzi o problem z połączeniami to oficjalne pismo z reklamacja i opisem sytuacji wysłane na fax mail oraz zwykła poczta, nie wiem w plusie jakoś to nie działa za odpowiedzią miesciac i tak jak pisałem wyżej nie widza u siebie problemu.
Natomiast mieliśmy w firmie problemy z Neostrada parokrotnie i za każdym razem otrzymaliśmy nie tylko przeprosiny ale i rekompensatę w abonamencie np 20 % lub miesiąc gratis hmmm i to w tpsa :)

są sieci i jest BOK PLAY.....nigdy więcej

#234051  autor: D@rio
 17 lis 2007, 23:40
yogurcik, TP S.A. ma inne podejśćie do firm niż do klientów indywidualnych. Powiem nawet więcej - firmy w TP S.A. mają lepiej niż w spółce-córce tj. Orange...

Obrazek

#234055  autor: yogurcik
 17 lis 2007, 23:50
ktoś wie jak ustawić w noki 6151 wiadomość sieciowa żeby pokazywała nazwę nadajnika czy miejscowości?

[ Dodano: 2007-11-18, 00:05 ]
co wy na to ??

są sieci i jest BOK PLAY.....nigdy więcej

#234061  autor: D@rio
 18 lis 2007, 01:14
yogurcik pisze:ktoś wie jak ustawić w noki 6151 wiadomość sieciowa żeby pokazywała nazwę nadajnika czy miejscowości?
ustawienia telefonu => informacja o sieci => TAK
yogurcik pisze:[ Dodano: 2007-11-18, 00:05 ]
co wy na to ??
no ale, jakby nie patrzeć to tak czy tak sieciowo dalej Plus...

Obrazek

#234062  autor: yogurcik
 18 lis 2007, 01:18
D@rio pisze:
yogurcik pisze:ktoś wie jak ustawić w noki 6151 wiadomość sieciowa żeby pokazywała nazwę nadajnika czy miejscowości?
ustawienia telefonu => informacja o sieci => TAK
yogurcik pisze:[ Dodano: 2007-11-18, 00:05 ]
co wy na to ??
no ale, jakby nie patrzeć to tak czy tak sieciowo dalej Plus...
to mnie boli bo naprawdę jeżeli chodzi o ceny za min rozmowy to bija wszystkich.