• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

Cz twoim zdaniem oferta ORANGE PRZYCIĄGNIE nowych klientów

tak
16
37%
nie
27
63%

#18489  autor: Irek
 20 wrz 2005, 15:37
Jedna odpowiedź na tak druga na nie, a to z tego tytułu, iż przyciągnie zapewne klientów na zwykłe abonamenty, z drugirj strony nie przyciągnie klientów na mix'a bo jak narazie to jest jedna wielka kicha! Mam nadziję, że bedą jakieś dodatkowe usługi obniżające ceny w mixie!

"And one more thing..."

#18504  autor: xlord
 20 wrz 2005, 16:18
Dla mnie brakuje w ankiecie odpowiedzi nie wiem, bo tego na prawde nie wiem. Okaze sie za pol roku. Zreszta jesli jest tak glosno o jakis rewelacyjnych promocjach, ktore wejda lada dzien, to odpowiadanie na postawione pytanie dzis jest jak wrozenie z fusow.
Obawiam sie, ze PTK jest na razie troche przerazona zmiana logo i sie nie moze odnalezc. Poczekajmy wiec do czasu, az im goraczka spadnie.

Pozdrawiam

#18535  autor: NMonster
 20 wrz 2005, 17:43
Hmmm w sumie to moja odpowiedz brzmi ' i tak i nie' gdyż napewno teraz jest tam ruch i gwar - kazdy chce sie zapoznac z nową oferta a nie kazdy ma dostęp do internetu czy poprostu nie 'siedzi w tym' - ale czy na dlugo? Przeciez odraz to widac ze ta oferta jest lekko 'nie teges' i raczej ludzi pojdą do Ery czy Plusa. Ja sam sie zastanowie co zrobić ale to jeszcze 1,5 roku;p

Nokia 3510i -> Nokia N-Gage -> Nokia 6670 -> Nokia 6120 Classic -> iPhone 3G 8GB

#18539  autor: blom
 20 wrz 2005, 17:49
NMonster pisze:Hmmm w sumie to moja odpowiedz brzmi ' i tak i nie' gdyż napewno teraz jest tam ruch i gwar - kazdy chce sie zapoznac z nową oferta a nie kazdy ma dostęp do internetu czy poprostu nie 'siedzi w tym' - ale czy na dlugo? Przeciez odraz to widac ze ta oferta jest lekko 'nie teges' i raczej ludzi pojdą do Ery czy Plusa. Ja sam sie zastanowie co zrobić ale to jeszcze 1,5 roku;p
hehe bo ludziki pytaja o ile darmowych w abo za 20pln i jaka cena minuty i maja pelen obraz.....

#18570  autor: xlord
 20 wrz 2005, 19:34
sdz pisze: hehe bo ludziki pytaja o ile darmowych w abo za 20pln i jaka cena minuty i maja pelen obraz.....
I to w zasadzie jest najwazniejsze dla wiekszosci, bo 80% ludkow jedynie dzwoni i wysyla smsy, a nie bawi sie w jakies przesylanie danych itp.

Pozdrawiam

#18596  autor: blom
 20 wrz 2005, 20:57
xlord pisze:
I to w zasadzie jest najwazniejsze dla wiekszosci, bo 80% ludkow jedynie dzwoni i wysyla smsy, a nie bawi sie w jakies przesylanie danych itp.
oto cala prawda o polskim rynku komorek....

#18812  autor: tomaszek
 21 wrz 2005, 16:36
wszędzie toczy się gorąca dyskusja dotycząca ORANGE
i większość klientów idei jest rozczarowana
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... 24588.html
Po prostu oczekiwania były za duże. Na pewno część klientów odejdzie i część przyjdzie

#18826  autor: malsssh
 21 wrz 2005, 18:11
kurde! byłem dzisiaj w orange chce przedluzyc umowe bo konczy mi sie jedna idea mix a tu ciach... konsultant mowi ze nie moge przedluzyc umowy na Twoj Plan bo jeszcze nie mozna :| "narazie nie można dokonać migracji z jednej idei mix do Twojego Planu" prawdopodobnie zrobia cos z tym po 26 wrzesnia...

#18851  autor: bigman
 21 wrz 2005, 19:35
Michu pisze:bardzo dyplomatyczna odpowiedz.....
jestem studentem chce wziac e-plan... w wymaganiach jest rachunek za np gaz, kablowke albo cos.... czy moge to czums zastapic...
Moze rachunkiem za akademik? :D

#18852  autor: blom
 21 wrz 2005, 19:38
bigman pisze:
Michu pisze:bardzo dyplomatyczna odpowiedz.....
jestem studentem chce wziac e-plan... w wymaganiach jest rachunek za np gaz, kablowke albo cos.... czy moge to czums zastapic...
Moze rachunkiem za akademik? :D
jasne.... 8)

#18853  autor: Wojt2004
 21 wrz 2005, 19:42
A tak wracajac do sprawy przejscia na nowe abonamenty bo widze ze ten watek sie dosc czesto pojawia, to w tej chwili nie ma mozliwosci chyba z jakiej kolwiek taryfy starej przejsc na nowa, dzis chcialem zmienic abo NIdF 100 na Orange Firma 200 i nie ma takiej mozliwosc wszstko dopiero po 26.09

#18855  autor: blom
 21 wrz 2005, 19:46
Wojt2004 pisze:A tak wracajac do sprawy przejscia na nowe abonamenty bo widze ze ten watek sie dosc czesto pojawia, to w tej chwili nie ma mozliwosci chyba z jakiej kolwiek taryfy starej przejsc na nowa, dzis chcialem zmienic abo NIdF 100 na Orange Firma 200 i nie ma takiej mozliwosc wszstko dopiero po 26.09
bo to jest kich ai mega burdel w kompach ...
ps.
sms: ORANGE: witaj w orange pamietaj ze moż(tu jest o z kropkami bo glaby wpisaly w sms ż a nie z szczegol)esz korzystac ze zdrakek z logo orange i doladowywac konto w punktach z logo orange

JAK JUZ OPERATOR ROBI BYKI W SMS Z REKLAMA TO JA SPADAM OD NICH!

#18903  autor: tomico
 21 wrz 2005, 21:26
Dokładnie promocje dopiero przed nami. 10 pazdzienika mają być super promocje co zwalą z nóg innych operatorów.

#18909  autor: WitekT
 21 wrz 2005, 21:29
Z jednej strony wolę byś ostrożny - bo już ludzie napalali się na nową ofertę Orange, która miała być pokazana w poniedziałek. :)

Z drugiej strony - Centertel chce być numerem 1 na rynku. Z taką ofertą tego nie osiągnie, czyli zmiany są nieuniknione...

#18911  autor: blom
 21 wrz 2005, 21:30
tomico pisze:Dokładnie promocje dopiero przed nami. 10 pazdzienika mają być super promocje co zwalą z nóg innych operatorów.
w karcie 65gr do all sms za 10 gr do all To oświadczam, iż we wszystkich postach na wielu serwisach skoryguje moja krytykę odnośnie Orange….
op i tak bedzie miec zysk... 40-"interkonekt" sms podobno friko czy 5 gr....

JEZU!!! ja 10 do dentysty ide bo mi zabek pruchnieje... to bedzie sie promow bolach rodzic??? :-D :-D :-D :-D :-D :-D `
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2005, 21:32 przez blom, łącznie zmieniany 1 raz.

#18915  autor: Irek
 21 wrz 2005, 21:32
Witek. Tak jak pisali w GP. Jest to bardzo, ale to nawet bardzo prawdopodobne. Co mogą wprowadzić takiego, aby wszystkich uszczęśliwić. W pierwszej kolejności niech poprawią mixa. Z abonamentami już raczej nic nowego nie da się zrobić. Chyba, że wprowadzą tą ofertę, o której rozmawialiśmy już kiedyś czyli rok za darmo przy umowie na dwa lata! Ale ja bym na to nie liczył

"And one more thing..."

#18928  autor: WitekT
 21 wrz 2005, 21:38
No racja. Ja tak coś w kościach czuję, że się pojawią jakieś pakiety minut / SMSów - i skończy się jako-taka jasność tayrf...

#18931  autor: blom
 21 wrz 2005, 21:39
WitekT pisze:No racja. Ja tak coś w kościach czuję, że się pojawią jakieś pakiety minut / SMSów - i skończy się jako-taka jasność tayrf...
pakiety sa ok jak nie maja terminu waznosci TT sie klania..... stawki potrafia byc jasne a pakiety tez...

#18966  autor: Michu
 21 wrz 2005, 23:34
hmmmm 10 października nowa promocja? Heh slyszalem juz 1 października... mam nadziej ze jak najszybciej bo wydam kase i g*** kupie a nie telefon!! I mam nadzieje ze wprowadza zasady jak w UK bo ceny to juz mamy prawie jak u nich

#18969  autor: Wojt2004
 21 wrz 2005, 23:38
Do promocji z UK to chyba jeszcze nam daleko, mam tu na mysli zakupy on-line tam dostaje sie upusty i to calkiem atrakcyjne a u nas dup...