szewol pisze:Czasami, jak czytam wypowiedzi niektórych to mam wrażenie, że mylą firmę telekomunikacyjną (biznes = maksymalizacja zysków) z organizacją charytatywną. Najlepiej jak operator będzie dawał telefon za darmo i jeszcze płacił za użytkowanie sieci.
Dzisiaj w Plusie wyjściowa oferta PWA jest identyczna jak dla nowych klientów. Jeszcze kilka lat wstecz było inaczej - warunki PWA były o wiele gorsze od tych dla nowych klientów. Dziś jest to zrównane, a ptzy małych negocjacjach można jeszcze coś wywalczyć. Jednak jeśli ktoś chce multiemdialny telefon za złotówkę, tysiące darmowych minut i jak najtanszy abonament to... niech szyka jelenia dalej .
daruj sobie takie wpisy które są zwykłym ściemnianiem i mówienie na białe jest czarne. Dziś jest konkurencja, XXI wiek, rynek telekomunikacyjny się zmienia i idzie do przodu...
dechomenon pisze:oj koleżanko, kiedyś było inaczej, PWA włąsnie miało indywidualne odzwierciedlenie stanu użytkowania telefonu, ponieważ oferta była rózna w zależności od rachunków...
dokładnie, kiedyś się liczyło średnią z rachunków i patrzyło w takie szablony i tabelki...
gm pisze:Patrzę na stronę plus.pl i nie widzę w ofercie Noki e61i dla firm. Jeżeli jest jakaś promocja poza aktualną dostepną na stronie Plusa to prosze o informacje.
bo w Plusie nie ma tego telefonu.
Mazi, czy Twoje posty muszą być tak kilometrowe? Staraj się pisać bardziej senownie i konkretnie...
dechomenon pisze:...ale jeśli Twój tato ma firmę, to moze ja jestem w stanie wam pomóc..jeśli jesteś zainteresowany dawaj na pw
z łaski swojej nie reklamuj się na tepolis publicznie bo to niezgodne z regulaminem...

od tego jest PW.
dechomenon pisze:kolego opiekun nie jest przydzielany z automatu, w sumie, nie wiem jaki macie z nim kontakt...
w pewnym sensie z automatu bo sam się zglasza do firmy po 4-ej lub 5-ej aktywacji.