Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
ERA
Dodam od siebie tylko tyle, że gdyby zaproponowali jakieś interesujące i satysfakcjonujące warunki w każdej chwili możesz odwołać wypowiedzenie umowy.adam.wisnia pisze:Teraz mozesz spokojnie poczekac do tego 03.09 na nowe promocje i przed 20.09 wyslac do nich pisemko (skontaktowac sie z nimi) ze konczysz umowe albo ze bierzesz nowa.
wcale to nie jest tak ze jak operator do Ciebie niezadzwoni tzn ze niedba o klienta, moze probowal ktos dzownic...adam.wisnia pisze:philippo - wypowiedziec (przedluzyc) umowe trzeba na miesiac przed jej koncem. W regulaminie jest tak ze jezeli na miesiac przed sie nie okreslisz to umowa jest automatycznie przedluzana o kolejny miesiac... i tak w nieskonczonosc. Proponuje zadzwonic do nich i spytac czy to ze zniknela dla Ciebie opcja przedluzenia umowy przez internet jest spowodowana tylko tym ze zaktualizowali twoja umowe (ten dodatkowy miesiac; i wydaje mi sie ze tak jest).
Teraz mozesz spokojnie poczekac do tego 03.09 na nowe promocje i przed 20.09 wyslac do nich pisemko (skontaktowac sie z nimi) ze konczysz umowe albo ze bierzesz nowa. Bez pospiechu. Jezeli oni nie chca dbac o swoich klientow to Ty nie masz tez po co byc sentymentalny. Konkurencja daje lepiej? przenos sie (ja tak najprawdopodobniej zrobie bo umowa konczy mi sie ok 20.10
Pozdro
proponuje zebys sobie zadzwonil do boa i wcale nie musisz isc do salonu moga Ci wsylac telefon i dokumenty kurierem.Dlaczego tak sie stalo? czy to normalne? czy to oznacza ze jedyna mozliwoscia przedluzenia umowy na kolejne 2 lata jest wizyta w salonie?
nic bardziej błednego Ci powiem on jest ładniejszy niż K750i (chociaż to kwestia gustu)yellowfox pisze:torture Gdyby był za 1zł to go chyba biore, sprzedaje i kupuje k750i
mozesz zapomniec o swoich checiachKostek pisze:[email protected], Właśnie chciałbym wynegocjować mniej niż 16,50 za jedną ofertę z telefonemTak jak pisałem - poczekamy, zobaczymy - Mam świadomość, że telefony będą drogie, ale może jakoś z punktów Era Premia skorzystam i będzie zniżka
Jeżeli ja będę przedłużał, będę chciał tą ofertę weekendową i mam nadzieję, że mi ją dadzą...
czyli dostała 2x40 minut do wszystkich + 1x oferta z przyjacielem (2000 minut do wybranego numeru meisiecznie)... co daje razem 3 oferty za 45 zł czyli 15 złotych za ofertę (cennikowa stawka za kazda oferte wynosi 30 zł zatem jest to 50% taniej)... do tego mozliwosc wybrania nowego telefonu... nie jest to najgorsza oferta.mario_vincento pisze:Jak na nowego przystało trza się najpierw przywitać WIęC WITAM WSZYTKICH GORąCO:] przyczytałem 25 ostatnich stron tego tematu i musze przyznać że juz mam mentlik w głowie:/Moja dziewczyna ma 2 tel. w erze od 4 lat konczy sie jej niedługo umowa z abonamentem bodajrze 45zl i w tym ma 80 minut do wszystkich babka która do niej zadzwoniła zaproponowała jej abonament za 45 80 do wszystkich plus ta usługę "moj przyjaciel" czy jakos tak:] plus jednorazowo 60 minut do wszytskich sieci (do tego dochodzi oczywiscie wymiana telefonu) aha dodam jeszcze że srednia jej rachunkow to jest gdzies tak 90 zl , prosze rade czy to sie wogóle opłaca ??????!!!!!
Bo ja się naprawde w tym wszytkim pogubiłem:/
Oferta urodzinowa na 100% bedzie głownie dla nowych klientów ale zmiany w cenach promocji dla nowych klientow często wymuszają na operatorze zaproponowanie czegoś więcej "aneksom"[email protected] pisze:wszyscy czekacie i czekacie z aneksem do 3 wrzesnia a ja tak sobie mysle ze ta oferta urodzinowa to bedzie dla nowych klientow a nie do aneksow...
Czy naprawdę nikt nie zszedł niżej niż te "oszałamiające" 16,50 zł za pakiet? Ludzie tyle to ja płace od 2 lat a w międzyczasie ceny chyba spadły a nie wzrosły, nie mówiąc o tym że pojawił się czwarty operator. Choć przyznam że byłem w szoku jak przysłali mi oferte 20 zeta za pakiet przy 3 pakietach i bez słowa zeszli ostatnio na 16, 50 po moim mailu. Ale wysłali to bez jakiegokolwiek odpowiedzi na moje argumenty czy prośbę o podanie wysokości moich rachunków za ostatnie 6 mcy. Po prostu kopiuj, wklej, klientowi awanturującemu sięAsii pisze:Ale się uśmiałamdziś mam 2 miesiące do końca umowy i pojawiła się propozycja z telefonem, od razu napisałam maila do IBOA i odpisali mi że dostałam zniżkę i za dwa pakiety 33zł itd itp
a moje rachunki rzadko przekraczają 20zł także chyba Era zaczęła dbać o swoich klientów