Witam wlasnie skonczyla mi sie umowa w Plusie, a konkretnie plus dla biznesu, taryfa max profit 100. Jestem w plusie juz ponad 8 lat. Moja firma ma dwa numery (drugi rowniez max profit 100, rowniez ponad 8 lat w sieci). Srednia rachunkow pierwszego nr (bo tylko na ten skonczyla sie umowa) oscyluje w granicach abonamentu, czasem przekracza ale rzadko. Koniecznie zalezy mi na nowym aparacie jadnak tu pojawia sie problem, dzwonilem dzis do plusa a konsultantka powiedziala mi ze z okolo 10 wymienionych przeze mnie sluchawek dostepna jest tylko jedna mianowicie nokia e50 (ktora najmniej mnie interesuje). Wszystkie inne moga byc dostepne ale nie wiadomo kiedy, rownie dobrze za tydzien jak i za miesiac, nie mam mozliwosci zamowienia sobie sluchawki, nikt z konsultantow nie zadzwoni do mnie i nie poinformuje mnie czy dany model aparatu jest juz dostepny, musze sam sie codziennie dowiadywac. Przeciez to jakas kpina. Wiem iz duzo osob z tego forum pracuje w plusie i prosze ich o rade co w tej sytuacji powinienlem robic, czy porozmawiac z jakims kierownikiem, a moze postraszyc przeniesieniem sie do innej sieci? Telefon i tak biore tylko po to by go sprzedac ale potrzebuje model, na ktorym zarobie jak najwiecej, wiec propozycje konsultantki takie jak k750i mnie nie urzadzaja. Ciezko mi nawet na allegro sprawdzac ceny gdyz nie wyslala mi nawet na mail oferty z cenami. Bardzo prosze o jakas rade i z gory dziekuje!!!