Ciąg dalszy
mojego wątku stąd. Otrzymałem wczoraj odpowiedź z I-Boa na mojego maila odnośnie przedstawienia oferty na przedłużenie dwóch numerów z zaznaczeniem, że to co oferują na www jest trochę mało atrakcyjne

. Odpowiedź była długa, bo aż siedem stron po wydruku, więc nie będę jej tutaj przytaczał, ale po przeanalizowaniu co mi tam napisali stwierdziłem, że zaoferowali mi to samo co na www dla biznesu (czyli NPB bez telefonu z dodatkową pulą kasy przez 24mc albo 2 opcje NPB z telefonem). Tylko ceny telefonów jakieś takie wyższe, ale to może dlatego że dopiero co wszedł nowy, niższy cennik

. Niestety, nie dostałem na razie nic ciekawszego (choć do końca umów mam jeszcze trochę czasu). Propozycja I-Boa widać że pisana metodą Ctrl+C, Ctrl+V, bo gdzieniegdzie zwracają się do mnie per Pan, a gdzie indziej per Pani

.
BTW, propozycję przedłużenia umowy z wymianą telefonu dostałem na 4 miesiące przed końcem umów (w sensie zaczęli do mnie wydzwaniać z I-Boa), ale pod warunkiem że wezmę taryfy NPB. Jak się upieram, że jestem zainteresowany taryfą indywidualną ENK to mówią mi, że na ten numer z niższym abo (75zł brutto miesięcznie, średnio płacę ok. 100zł) będą mogli mi przedstawić ofertę z ENK dopiero na 2 miesiące przed końcem umowy, a na numer z wyższym abo (120 brutto, średnia miesięczna ~150zł) prawdopodobnie na 3 miesiące przed końcem. To tyle na razie ode mnie odnośnie przedłużania umów dla "małego biznesu"

.
Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała. Powiedzcie, a najlepiej zróbcie mi screena jak wygląda przedstawienie oferty przedłużenia umowy przez I-Boa. Pytam, bo na jednym telu już od 1,5mc wydzwaniają z propozycją, a na drugi od 0,5mc, a tymczasem na I-Boa nic nie mam

Nie wiem, czy robię coś nie tak czy co, próbowałem normalnie logując się, z linków z opisów ofert dla stałych klientów i nic tam nowego nie widzę - chyba że ślepy jestem

Narka i pozdruffka - abes99