eee zadna atrakcja to "luzne" przedluzanie. Przynajmniej jak dla mnie. Nie laczy sie to z innymi ofertami ANZ...np 50%na abo na 12miesiecy. Placi sie normalny abonament, dostaje sie pakiety minut ale glownie w sieci (Konsultantka nie potrafila mi dzisiaj powiedziec ile bym ich dostal !?). ANZ sa tez oferty na 6mies...wiec wychodzi na to samo a nawet lepiej bo nie trzeba przez 18mies tego ciagnac. Pomysl spoko ale ja juz chyba wole co pol roku miec calkowicie wolna reke, placic mniej abo niz normalnie i miec niewiele mniej minut wliczonych.
Wysylalem do dzialu reklamacji i kierownika DPL
A wiec bardzo mi podziekowali za te pisma - sa one ogromna skaldnica wiedzy dla nich o funkcjonowaniu firmy.
W dalszej czesci pisma dowiaduje sie, ze PWA jest ih wewnetrzna sprawa - specjalnie przygotowana dla klientow - indywidualnie rozpatrywana i w ogole ble, ble, ble.
No i dowiaduje sie, ze zakup telefonu wcale nie jest powiazany z innymi benefitami.
kolejny akapit to to ze jestem super klientem - w zwiazku z tym zostal mi przyznany taki super telefon ktory w wolnej sprzedazy kosztuje 2.099.00 zl brutto. No a mi wspalanialomyslnie sprzedali go za 364,78 zl brutto. No i warunki umowy nie przewiduja jednak bonifikaty - w tym mozliwosci skorzystania z ulg.
No i w ten sposob dowiedzialem sie ze mam sie pocalowac w miejsce ponizej paska.
Jak zwykle Polkomtel zmiescil sie na jednej stronie A4. Ja wczesniej wyslalem dwa pisma kazde poparte argumentami na okolo 2 strony kazde. No i jeszcze pismo do Pani Rzecznik - ktora w jednym zdaniu w mailu - po ponagleniu napisala ze przeciez juz mi wyslali pismo.
No a Polakom gratuluje Plusa