• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #78966  autor: Sebastian PL
 10 cze 2006, 14:27
Czy jeden klient może kupić pięć "Starterów 10" (taki abomanent z kwotą deklarowaną
tylko 10zł) jeśli zamiast zaświadczenia o dochodach, przedstawi rachunek za prąd?

Nie interesują mnie żadne aparaty, chcę 5 umów na czas nieokreślony

Czy Orange ma jakiś oficjalny wzorek matematyczny, z którego wyliczane jest ile można
wziąć aktywacji? Czy wszystko zależy od widzimisię sprzedawcy lub pracownika salonu?

pozdr
Sebastian

#79013  autor: D@rio
 10 cze 2006, 18:35
Jessu, jakie Ty zadajesz pytania :?
Na firmę to możesz wziąść i 50 aktywacji...

A więc tutaj, też możesz wziąść na jedno konto abonencie 5 aktywacji w abonamencie "Twój Plan 10", jako ofertę bez telefonu.

Natomiast, to co znaczy "zamiast"? Musisz przedstawić drugi dokument. Przedstawiasz albo poświadczenie od pracodawcy, albo zaświadczenie o dochodach, albo wyciąg z konta bankowego...no jest wiele możliwości.

Obrazek

#79016  autor: Sebastian PL
 10 cze 2006, 18:43
w tym sensie "zamiast", że nie przedstawię kwitka o dochodach od pracodawcy bo pracuję nielegalnie. Regulamin orange dopuszcza przedstawienie rachunku za prąd z miejsca zamieszkania, ale z tego rachunku nie wynika, jakie ja mam dochody i czy stać mnie aż na pięć abonamentów.

wolałbym kupić te abonamenty jako konsument, a nie na firmę.

Pilnie kupię (cesja) sto do dwóch tysięcy aktywacji "Jednej Idei z rachunkiem" o kwocie deklarowanej 10zł/każdy nr, szczegóły na moim GG

#79020  autor: D@rio
 10 cze 2006, 19:02
Sebastian PL pisze:w tym sensie "zamiast", że nie przedstawię kwitka o dochodach od pracodawcy bo pracuję nielegalnie. Regulamin orange dopuszcza przedstawienie rachunku za prąd z miejsca zamieszkania, ale z tego rachunku nie wynika, jakie ja mam dochody i czy stać mnie aż na pięć abonamentów.

wolałbym kupić te abonamenty jako konsument, a nie na firmę.
A powiedz...na cholere Ci aż 5 aktywacji w tak niskim planie? Po co? Profitów za to nie ma żadnych. Nie lepiej jedną, dwie w lepszym planie taryfowym? Wiesz, pójdź do salonu i się przekonaj. Najwyżej Dział Aktywacji zawoła od Ciebie kaucję i pójdziesz z kwitkiem ;-) Wtedy najpierw kupisz jedną, dwie za pół roku kolejne dwie i za drugie pół roku ostatnią, jedną :D

Obrazek

#79025  autor: Sebastian PL
 10 cze 2006, 19:43
a na firmę by mi sprzedali bez problemu 5 "starterów 10"?

Pilnie kupię (cesja) sto do dwóch tysięcy aktywacji "Jednej Idei z rachunkiem" o kwocie deklarowanej 10zł/każdy nr, szczegóły na moim GG

#79035  autor: D@rio
 10 cze 2006, 20:28
Sebastian PL pisze:a na firmę by mi sprzedali bez problemu 5 "starterów 10"?
Nie wiem, choć szansę moim zdaniem są większe. Ja to bym Cię zapytał po co Ci 5 aktywacji w TwójPlan10 ;-)

Obrazek

#79196  autor: Jedi
 11 cze 2006, 15:51
Tak wogóle to **uj cie to? :wink: Co ty z ABW jesteś? Po prostu on chce mieć 5 nr telefonu. Mi się wydaje, że ci sprzedadzą, zawsze też można brać najpierw 1 takiego mixa otem 2 i jeszcze raz 2 :P Ale zapytaj się w salonie jak sprawa wygląda albo na maila do boku orange.

#79201  autor: D@rio
 11 cze 2006, 15:55
Jedi pisze:Tak wogóle to **uj cie to? :wink: Co ty z ABW jesteś? Po prostu on chce mieć 5 nr telefonu. Mi się wydaje, że ci sprzedadzą, zawsze też można brać najpierw 1 takiego mixa otem 2 i jeszcze raz 2 :P Ale zapytaj się w salonie jak sprawa wygląda albo na maila do boku orange.
nie mów takd o mnie :P ...po drugie, każdy by się zapytał normalny bo nikt nie robi tak moim zdaniem nieekonomicznych zakupów ;) Klientem Kluczowym za 5 aktywacji to się on nie stanie...

Obrazek