• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #78742  autor: rafcyk
 09 cze 2006, 07:58
Tak sie zastanawiam nad kupnem K750i w Plusie w taryfie Godziny75, czy warto? A druga sprawa to chcialbym zapytac, czy znizki np. na numery swojaka dzialaja dopiero po wykorzystaniu minut z abo? Czy majac te 120min i dzwoniac do Plusa liczy tak samo jak do obcej sieci?

#78762  autor: gm
 09 cze 2006, 13:02
Swojaki obniżają koszty dopiero po wykorzystaniu darmowych minut z abonamentu.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#78775  autor: D@rio
 09 cze 2006, 14:29
gm pisze:Swojaki obniżają koszty dopiero po wykorzystaniu darmowych minut z abonamentu.
ee...a to nie jest tak że najpierw Swojaki wykorzystują pulę 5x minuty standardowe do swojaków a jak te się skończą to dopiero leci to z minut ogólnych? Bo przecież mówimy dopiero o taryfach "Godziny".

Obrazek

#78829  autor: gm
 09 cze 2006, 19:08
D@rio pisze:
gm pisze:Swojaki obniżają koszty dopiero po wykorzystaniu darmowych minut z abonamentu.
ee...a to nie jest tak że najpierw Swojaki wykorzystują pulę 5x minuty standardowe do swojaków a jak te się skończą to dopiero leci to z minut ogólnych? Bo przecież mówimy dopiero o taryfach "Godziny".
Zgadza sie, miałem na mysli SWOJAKI te za 2 pln za numer. Jakoś przeoczyłem te swojaki za 10 pln (3 numery).

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)