• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #29388  autor: grzybekxl
 09 lis 2005, 12:11
Czy ktos już wymieniał pkty 5 PLUS na nowy aparat tel.?
Są 2 możliwości - wymienić większą ilość punktów na aparat bez lojalki
oraz taka (która mnie unteresuje) że wymienia się punkty z jednoczesnym podpisaniem umowy na 2 lata.
Jeśli ktoś wymieniał - to za jaką ilość pkt. i jaki aparat otrzymał?
Konsultantka powiedziala że mam na razie za mało pkt. i nie może mi zaoferować żadnego modelu. Mam na koncie 6500 pkt.
I się zastanawiam ile jeszcze muszę dociułać żeby np. otrzymać
K700i.
 #29442  autor: wojttek
 09 lis 2005, 19:38
grzybekxl pisze:Czy ktos już wymieniał pkty 5 PLUS na nowy aparat tel.?
Są 2 możliwości - wymienić większą ilość punktów na aparat bez lojalki
oraz taka (która mnie unteresuje) że wymienia się punkty z jednoczesnym podpisaniem umowy na 2 lata.
Jeśli ktoś wymieniał - to za jaką ilość pkt. i jaki aparat otrzymał?
Konsultantka powiedziala że mam na razie za mało pkt. i nie może mi zaoferować żadnego modelu. Mam na koncie 6500 pkt.
I się zastanawiam ile jeszcze muszę dociułać żeby np. otrzymać
K700i.
oj to długo poczekasz... przykładowe 'ceny;' telefonów w programie 5Plus [zestawy Simplusa]"

NOKIA 2600 - 13,3 tys. punktów
NOKIA 3100 - 16 tys. punktów
Sagem MyX1 Trio - 7,5 tys. punktów

możesz kupić bon kwotowy, który możesz poźniej wykorzystać w salonie PlusSGM:

Bon 500 zł
bon 250 zł
bon 100 zł

[scroll]To przyjemność pomagać ludziom.[/scroll]
[center]Ericsson GF788e -> Ericsson T10s -> Ericsson R320s -> N 5510 -> SE P900 -> N 3220 -> N 6810 -> N 6681 -> N 6290 -> N E52 -> HTC One S4 -> LG G3[/center]

#29455  autor: grzybekxl
 09 lis 2005, 20:57
Ale nie chodzi tu o zakup zestawu "simplus" tylko o coś takiego jak PWA tylko zrobione za pomocą punktów 5 PLUS.
Konsultantka wspominała coś o kwocie ok 8000 pkt za aparat tel. razem z podpisaniem umowy na 24 miesiące. Chodzi o rzecz opisaną na stronach 5 Plus:
Wymiana aparatu w Programie 5 Plus
Pytanie
Jak można wymienić aparat za punkty zgromadzone w Programie 5 Plus?

Odpowiedź
W ramach Programu 5 Plus istnieją dwie możliwości wymiany zgromadzonych punktów na aparaty telefoniczne. Pierwsza z nich to wymiana za większą wartość punktową, bez przedłużania umowy o Świadczenie Usług Telekomunikacyjnych na kolejne 24 miesiące. Druga z możliwości to nabycie aparatu za mniejszą wartość punktową, wiążąca się z koniecznością podpisania aneksu do umowy.

Każdego Klienta staramy się traktować indywidualnie, dlatego też oferta oraz warunki skorzystania z niej są dopasowane do każdego Klienta osobno.

Nie ma możliwości połączenia punktów czy Bonów z Programu 5 Plus z gotówką w ramach oferty Specjalnej.
Szczegółowe informacje na temat możliwości wymiany aparatu w Programie 5 Plus można uzyskać pod bezpłatnym numerem 26 26.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2005, 21:20 przez grzybekxl, łącznie zmieniany 1 raz.

#29469  autor: wojttek
 09 lis 2005, 21:18
BOK PlusGSM pisze:Każdego Klienta staramy się traktować indywidualnie, dlatego też oferta oraz warunki skorzystania z niej są dopasowane do każdego Klienta osobno.
grzybekxl pisze:Jeśli ktoś wymieniał - to za jaką ilość pkt. i jaki aparat otrzymał?
jak to jest napisane na tej stronie, której link wkleiłeś [lepiej edytuj tego posta, bo tel link jest dłuuuugi... ], jest to spraewa indywidualna... :wink: czyli zależy jak długo jesteś klientem plusa, jakie miałeś rachunki, ile masz punktów itepe... zasadza podobna jak przy normalnym przedłużaniu umowy.

[scroll]To przyjemność pomagać ludziom.[/scroll]
[center]Ericsson GF788e -> Ericsson T10s -> Ericsson R320s -> N 5510 -> SE P900 -> N 3220 -> N 6810 -> N 6681 -> N 6290 -> N E52 -> HTC One S4 -> LG G3[/center]

#29544  autor: grzybekxl
 10 lis 2005, 16:48
Widać ludzie nie zbierają w programie 5 Plus dużych ilości punktów. Albo nie prubowali w ten sposób zmieniać sobie telefonu. A szkoda. Może jednak się ktoś znajdzie kto miał już z tym doczynienia, albo ktoś kto ma dużo pkt. , kjonczy mu się umowa i zadzwoni na 2626 i dopyta się jakie mu konsultant warunki zaproponuje? I się podzieli odpowiedzią?