• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #241723  autor: noel
 25 gru 2007, 16:36
witam, czy w taryfie kubali można uaktywnić usługę 'darmowy numer w sieci plus?" Przy podpisywaniu umowy otrzymałem ten pakiet i był on bezpłatny przez 6 miesięcy. Wtedy otrzymałem informację, że po tym czasie będę mógł dalej korzystać z tej usługi ale już za kwotę 10 zł miesięcznie. Problem w tym, że nie widzę jaki sposób ją aktywować ? w E-bok nie ma takiej opcji.. pomóżcie.. chyba, że wycofali ten wybrany darmowy numer ?
pozdrawiam

#241724  autor: dechomenon
 25 gru 2007, 17:13
jasne, że możesz uaktywnić go...zadzowń pod 2601 tak będzie najszybciej i aktywują CI ten numer za 10zł, albo udaj się do POS...

#241761  autor: D@rio
 25 gru 2007, 20:53
dechomenon pisze:jasne, że możesz uaktywnić go...zadzowń pod 2601 tak będzie najszybciej i aktywują CI ten numer za 10zł, albo udaj się do POS...
w E-BOK jest taka opcja i nazywa się "Złote Numery". Szybko, prosto i bezpłatnie.

Obrazek

#241795  autor: Kaczy
 25 gru 2007, 22:37
Najszybciej to można wysłać sms`a o treści dodaj <numer_tel> na numer 8787 :)

...::: Made for loneliness :::...

#241802  autor: dechomenon
 25 gru 2007, 22:53
Najszybciej to można wysłać sms`a o treści dodaj <numer_tel> na numer 8787 :)
a to czasami nie działało wtedy gdy się uruchamia za pierwszym razem w ramach promocji...

a tak w ogóle to mi się przypomniało...że jeśli miałeś uruchominy promocyjnie darmowy numer w kubali to jest on automatycznie przedłużany po okresie 6 miesięcy...
D@rio pisze:w E-BOK jest taka opcja i nazywa się "Złote Numery". Szybko, prosto i bezpłatnie.
nie rozumiem Twojej wypowiedzi, czemu złoty numer mylisz z darmowym numerem, na który można wykonywać nielimitowane połączenia za 10zł ?

#241808  autor: D@rio
 25 gru 2007, 22:59
dechomenon pisze:nie rozumiem Twojej wypowiedzi, czemu złoty numer mylisz z darmowym numerem, na który można wykonywać nielimitowane połączenia za 10zł ?
oj Radziu Radziu. Powstrzymam zbędny komentarz ale naprawdę wierz mi że wiem co mówię ;) Sprawdź na własną rękę...

Obrazek

#241816  autor: dechomenon
 25 gru 2007, 23:10
ok hehe na dziś daje sobie spokój wracam do świętowania...
 #241935  autor: piotrs1978
 26 gru 2007, 16:48
noel pisze:witam, czy w taryfie kubali można uaktywnić usługę 'darmowy numer w sieci plus?" Przy podpisywaniu umowy otrzymałem ten pakiet i był on bezpłatny przez 6 miesięcy. Wtedy otrzymałem informację, że po tym czasie będę mógł dalej korzystać z tej usługi ale już za kwotę 10 zł miesięcznie. Problem w tym, że nie widzę jaki sposób ją aktywować ? w E-bok nie ma takiej opcji.. pomóżcie.. chyba, że wycofali ten wybrany darmowy numer ?
pozdrawiam
Jesli często korzystasz z jednego numeru to warto go uruchomić. Mozesz to zrobic logując się w E-BOK albo zadzwonić do BOA

#242147  autor: noel
 27 gru 2007, 10:27
Dziękuję za odpowiedzi i rady ! wszedłem na ten 'złoty numer' w e-boku i jest tam jeden aktywny numer który podałem po podpisaniu umowy jako ten darmowy na 6 miesięcy. Rozumiem, że dopóki sam go nie wyłączę to do rachunku dodawane będzie te 10zł, bo okres promocyjny (pół roku) już minął.
pozdrawiam

#242239  autor: dechomenon
 27 gru 2007, 18:49
noel pisze:Rozumiem, że dopóki sam go nie wyłączę to do rachunku dodawane będzie te 10zł, bo okres promocyjny (pół roku) już minął.
tak właśnie jest...teraz wszystko idzie z automatu...będziesz go miał cały czas...