• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#217053  autor: dechomenon
 29 sie 2007, 21:31
to ja dodam coś co by mogło się zmienić ale do strony pracowniczej..chodzi o poprawę systemów SD siada, Rainbow to też porażka..oni by chcieli dużo umów to niech nam dadzą niezawodne aplikacje...niech uproszczą procedury...a nie nakładają bezsensowne kalendarze, karty analizy potrzeb..wyobraźcie sobie sytuację idziesz do punktu Plusa X i tam chce telefon na abonament i babka zaczyna Ci zadawać pytania z karty analizy...jednak nie podpisałeś umowy i z ciekawości idziesz się przejść do Plusa Y i nagle co...ten sam zestaw pytań i nagle czuje de javie...paranoja..

#217055  autor: D@rio
 29 sie 2007, 21:32
kin pisze:Zwłaszcza, że Era ma taki salon, w Galerii Moktów
Era to Era...a My mówimy o Plusie ;)

Obrazek

#217386  autor: dechomenon
 30 sie 2007, 22:21
jeśli w punktach Plusa pojawią się niedługo osoby, które będą was witały to musicie wiedzieć, że to są już nowe standardy...bądź co bądź to jakieś zmiany, teraz do każdej umowy post paid trzeba przedstawić klientowi eurotaryfę dać mu regulamin do zapoznania się i on podpisuje oświadczenie iż zapoznał się z tym regulaminem....nawet jak kupisz Iplusa to musisz dostać ten regulamin i będziesz podpisywał oświadczenie...oczywiście wszystko dobrowolnie!

#225112  autor: andkra1
 03 paź 2007, 01:22
wracając do tematu może teraz są jakieś przecieki czy będą jakieś nowe taryfy dla indywidualnych.... bo nie wiem czy przedłużyć umowę czy nadal czekać....

#225118  autor: dechomenon
 03 paź 2007, 08:35
nie ma takiej opcji...kiedy będzie kolejna aktualizacja taryf....takie rzeczy musza być ściśle trzymane w tajemnicy!

#225243  autor: misda
 03 paź 2007, 22:01
Widzę że są tu sprzedawcy więc zapytam. 3 lata temu jak przedłużałem umowę to sprzedawca stwierdził, że nie mogę mieć taryfy Nowy Plus 25 bo przedłużam starą umowę która jest na starej taryfie (tez za 25zł nie pamiętam nazwy), za zmianę taryfy musiałem zapłacić. Dlaczego teraz przy przedłużeniu umowy chcą mi wcisnąć taryfę kubali z abonamentem za 25zł jeżeli posiadam taryfę Nowy Plus 25zł i twierdzą że nie mogę pozostać przy obecnej taryfie? Podsumowując, gdy chcę zmienić taryfę twierdzą że nie mogę, jak nie chcę zmieniać to muszę.
Zadałem takie pytanie w BOK to dostałem odpowiedź, że kiedyś mogły być inne zasady. Ale wiem że to nieprawda bo inna osoba w tamtym okresie miała jeszcze starszą taryfę niż ja i nie chciała jej zmieniać a sprzedawcy twierdzili że musi zmienić, czyli odwrotnie niż w mojej sytuacji. Wniosek Plus zmienia zasady w trakcie gry na takie aby to jemu lepiej pasowały.
Więc znajomość nowych taryf nic nie da bo trudno przewidzieć czy Plus będzie wolał by ludzie mieli nowe czy stare taryfy.

#225244  autor: Kaczy
 03 paź 2007, 22:10
misda pisze:Dlaczego teraz przy przedłużeniu umowy chcą mi wcisnąć taryfę kubali z abonamentem za 25zł jeżeli posiadam taryfę Nowy Plus 25zł i twierdzą że nie mogę pozostać przy obecnej taryfie?
Takie rzeczy są po prostu w systemie. Oferta z telefonem pojawia sie tylko z opcją zmiany taryfy. Czasami są przypadki, że można zostać przy swojej obecnej taryfie. Ale nie wiem jakie zasady tym rządzą. Jedni mają a jedni nie. Tych drugich jest więcej.

...::: Made for loneliness :::...

#225432  autor: dechomenon
 04 paź 2007, 22:10
Kaczy pisze:
misda pisze:Dlaczego teraz przy przedłużeniu umowy chcą mi wcisnąć taryfę kubali z abonamentem za 25zł jeżeli posiadam taryfę Nowy Plus 25zł i twierdzą że nie mogę pozostać przy obecnej taryfie?
Takie rzeczy są po prostu w systemie. Oferta z telefonem pojawia sie tylko z opcją zmiany taryfy. Czasami są przypadki, że można zostać przy swojej obecnej taryfie. Ale nie wiem jakie zasady tym rządzą. Jedni mają a jedni nie. Tych drugich jest więcej.
kolego podeślij na PW numer telefonu i pesel to sprawdzę Ci ofertę i przedzwonie do Ciebie!