• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #149792  autor: Irek
 04 lut 2007, 15:04
Właśnie chce się przenieść z Twój Mix 50 do abonamentu, co polecicie jeśli chodzi o Orange? Kwota do 60 lub 70 złotych. Dodam, że dużo rozmawiam w sieci. :-D

"And one more thing..."

#149802  autor: aga
 04 lut 2007, 15:13
Jeśli rozmawiasz dużo w sieci to najlepiej wybierz Orange i Stacjonarne (od 25 zł) oraz Wieczory i weekendy (np. za 30 zł). I do tego za niewielką kwotę Wszyscy i na Wszystko (minimalny za 10 zł).
No chyba, że dużo rozmawiasz z lubą i ona też ma Oranga, to wtedy przyda się Najtaniej z Przyjaciółmi (1 numer za 10 zł).

#149985  autor: krzyno
 04 lut 2007, 21:29
nie wiem czy ta oferta jest aktualna jeszcze, ale jak by Ci nie zależało na fonie to można podpisać umowę na rok z abo za 50zł i jako gratis dostałbyś pakiete rozmowy 50 na cały rok. Z abonamentu możesz wybrać różne opcje zmniejszające koszty w sieci.

#149987  autor: D@rio
 04 lut 2007, 21:32
on i tak telefonu nie dostanie, ponieważ nie dawno co wziął w MIX'ie a tam jeszcze umowa mu się nie skończyła...

Obrazek

#150211  autor: Irek
 05 lut 2007, 15:21
Przeliczyłem wszystko i w sumie zostaje przy mixie. To mi się najbardziej opłaca. W końcu za dodatkowe 8 złotych na miesiąc mam połaczenia z jednym numerem za 5 groszy i do tego darmowe weekendy w całej sieci. Dodam jeszcze pakiet 500 smsów za 5 złotych i to w zupełności wystarcza.Do tego mam jeszcze karty Sim+ Heyah i TT więc jest dobrze. Zastanowie się niedługo nad ofertą Play jeśli będzie dobra, a zapewne będzie. ;)

"And one more thing..."