• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#141528  autor: Rokko
 14 sty 2007, 16:51
przy tylu aktwacjach i takich rachunkach to nawet Plus powinnien dac Ci lepsza oferte.Czy rozmawiales ze konsultantem?jak nie to pismo do dzialu utzrymaniowego DOPL, a pozniej reklamacje - moim zdaniem w 100% powinni zaoferowac ci cos innego niz w ofercie podstawowej.

#141537  autor: D@rio
 14 sty 2007, 17:11
cabaler0, zmień najpierw opiekuna a później operatora. Dostaniesz ZAWSZE lepszą ofertę...

Obrazek

#141539  autor: cabaler0
 14 sty 2007, 17:14
Rokko pisze:przy tylu aktwacjach i takich rachunkach to nawet Plus powinnien dac Ci lepsza oferte.Czy rozmawiales ze konsultantem?jak nie to pismo do dzialu utzrymaniowego DOPL, a pozniej reklamacje - moim zdaniem w 100% powinni zaoferowac ci cos innego niz w ofercie podstawowej.
Mam tzw. pomocnika firmy, ktory mowi, ze nie ma czegos takiego jak negocjowanie:| albo po prostu leci w kulku... PISMO DO dzialu utrzymaniowego DOPL? co to jest DOPL. Jak tak to na pewno wystosuje to pismo i mam nadzieje, ze obniza mi ceny aparatow. Zalezy mi zeby wziac nokie n80(chociaz nie wiem czy jest dostepna) lub w NORMALNEJ cenie np. k800i

a w ogole:) Witam Wszystkich na Forum:)
Ostatnio zmieniony 14 sty 2007, 17:17 przez cabaler0, łącznie zmieniany 1 raz.

#141542  autor: D@rio
 14 sty 2007, 17:16
N80 nie dostaniesz, ale K800i jest dostępny...

Obrazek

#141544  autor: cabaler0
 14 sty 2007, 17:24
d@rio
Myslisz, ze moge ubiegac sie o znizenie ceny k800i? Jezeli zadzwonie na 2626 to mowia mi cene taka jaka ja widze w regulaminie. A gdzie mam zadzwonic/napisac, zebym mogl negocjowac o ta cene?

#141555  autor: Rokko
 14 sty 2007, 17:47
mi zeszli na tym modelu z 1000 do 600 zl brutto, a jestem tylko zwyklym indywidualnym (z rachunkami okolo 85 zl) a nie jak ty biznesowym. Mysle ze powinnienes przy rozmowie z opiekunem poprosic o polaczenie z dzialem utrzymaniowym, a jak tam nic nie da rady to popros z reklamacjami.Jak to nie pomoze to ci na maila pisemka ktore ja smarowalem przesle - u mnie podzialalo - cene obnizyli. Dostosujesz je do swojej sytuacji - moze podziala.

#141556  autor: D@rio
 14 sty 2007, 17:47
cabaler0 pisze:Myslisz, ze moge ubiegac sie o znizenie ceny k800i? Jezeli zadzwonie na 2626 to mowia mi cene taka jaka ja widze w regulaminie. A gdzie mam zadzwonic/napisac, zebym mogl negocjowac o ta cene?
zasadniczo to konsultanta/opiekuna swojego powineneś męczyć, ale zadzwoń na 2699, to jest Dział Obsługi Programów Lojalnościowych (DOPL) i tam próboj. Jeśli się nie uda na ten numer, to na 2601 i poproś o przełączenie. Zacznij od tego...

Obrazek

#141581  autor: Rokko
 14 sty 2007, 19:19
ale tak po za nawiasem twoj opiekun jest do d.... Przy tylu aktywacjach i kwotach rachunkow powinno mu zalezec na utrzymaniu Cie w sieci.

#141584  autor: cabaler0
 14 sty 2007, 19:31
Musze podziekowac D@rio za poswiecona mi rozmowe na msn, doradzil mi co i jak, bardzo profesjonalnie:). Pierwsza rzecza jaka zrobie zadzwonie do CBOK w sprawie ZMIANY opiekuna i negocjowania oferty. Jezeli to nie pomoze napisze pismo do Plusa. Dzieki. Bede informowal o postepach:]

edit:

Jak narazie dostałem oferte obnizajaca kazdy telefon o 150zl, jednak jest to jak dla mnie zbyt malo. Czekam na oferte, jaka mi przedstawia po odczytaniu mojego faxu...