ZochO pisze:Co jak co ale program lojalnościowy w Orange jest bardzo skromniutki w porównaniu z Plusem. Narzeczona przez 5lat w Idei/Orange nazbierała punktów na tyle żeby kupić zestaw słuchawkowy bluetooth, który pokazał się na krótko w korzystniej cenie punktowej. Zestaw taki chodził na allegro za 90zł. Ja przez 6lat w Plusie nazbierałem punktów na: kubek termos (na allegro około 20zł), dwa doładowania po 100zł jedno za 150zł i jedno za 30, 4 stycznia kończę z abonamentem u nich i będę mógł sobie jeszcze wziąć przed odejściem kartę "iPlus simdata" z kwotą 20zł na koncie. Przy tym porównaniu chciałem jeszcze zaznaczyć że przez te 5 lat narzeczona "zostawiła" u swojego operatora o wiele więcej kasy niż ja w Plusie.
W Orange czy to abonament czy prepaid, na dzień dzisiejszy i na kilkaset dni wstecz jest chyba najgorszą ofertą na rynku.
czy ja wiem? ja mam za 6 lat ponad 300000 punktow, przy czym, racunki do zeszlego roku to 50 pln, a obecnie to 25 pln. w przeliczeniu to by bylo jakies 12000 pln. teraz zostalo mi okolo 6000 punktow, czyli 240 pln. polecenie zaplaty, oraz korzystanie z promocji robi swoje. np za podanie maila 500 punktow, podalem a jakze
[email protected].

Execute the order 66.