• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #132235  autor: lukasm
 12 gru 2006, 13:41
Witam, mam pytanie do specjalistów "od Plusa". Będę przedłużał umowę w ramach PWA w promocji dla biznesu "Godziny nadliczbowe". Chciałbym, aby dodatkowe minuty były przypisane do całego konta, a nie do konkretnego numeru. Mój opiekun twierdzi, że w takim wariancie będę zobowiązany do utrzymania w całym okresie, na który podpisuję aneks, wszystkich kart sim, które w danym momencie są przypisane do konta, a rezygnacja z którejkolwiek karty będzie oznaczała złamanie regulaminu promocji. Wydaje mi się to dosyć dziwne. Czy rzeczywiście tak jest? (podpisuję umowę na jeden konkretny numer i zobowiązuję się utrzymać go przez 24 m-ce, a jedynie dodatkowe benefity są przypisane do całego konta).
Jeśli coś zagmatwałem-proszę pytać - wyjaśnię.
Będę wdzięczny za odpowiedź.

#132378  autor: D@rio
 12 gru 2006, 23:15
bardzo dziwne to rozumowanie Twojego opiekuna i wręcz nierealne :-) w takim razie, do każdej karty SIM musiałbyś podpisać aneks ;) z prawnego punktu widzenia moim zdaniem to co mówi Twój profesjonalny opiekun nie trzyma się kupy. A wiarianty minutowe dla całego konta są jak najbardziej możliwe, tyle że tak się składa że przy tej obecnej promocji niestety nie...no chyba, że indywidualnie (jeśli to słowo w Plusie istnieje :| ) .

Obrazek

#132414  autor: lukasm
 13 gru 2006, 08:05
No właśnie to bardzo dziwne stwierdzenie i ciekawe jak by to miało wyglądać. Braliśmy kiedyś nową aktywację w promocji z minutami na konto i tam nie było żadnych takich dziwnych konstrukcji. Podejrzewam, że mój g300 trochę się zamotał, ponieważ był zaskoczony moim pytaniem o minuty na konto a nie na kartę.

#132416  autor: D@rio
 13 gru 2006, 08:07
lukasm pisze:Braliśmy kiedyś nową aktywację w promocji z minutami na konto i tam nie było żadnych takich dziwnych konstrukcji.
Dokładnie, były takie promocje adresowane do klientów biznesowych.
lukasm pisze:Podejrzewam, że mój g300 trochę się zamotał, ponieważ był zaskoczony moim pytaniem o minuty na konto a nie na kartę.
co by to nie było, fakt faktem nie powinno to mieć miejsca, lepiej powiedzieć "nie wiem, dowiem się i powiem jutro" niż mącić i gubić się we własnych fantastycznych zdaniach...

Obrazek