MadzikS pisze:Mam nadzieję że w dobrym miejscu umieszczam ten temat.
Mam abonament w Erze, taryfa Era nowy komfort,oferta multimedialna.
Na początku mojego okresu rozliczeniowego jak sprawdzałam rachunek w płatnościach i miałam przekroczone 40gr a w bieżących połączeniach tego nie było, napisałam do nich maila cio to za 40gr, odpisali że przepraszają i że zostało usunięte. Dzisiaj sprawdzam sobie rachunek i wydawało mi się że przekroczyłam tylko pare groszy bo nigdzie nie dzwoniłam (mam od tego drugiego fona) a tu ponad 4zł, więc sprawdziłam w bieżących połączeniach a tam 11 mmsów do ery (po 40gr), mmsy wysłałam, ale przecież mam oferte multimedialną i do ery mam mmsy z darmówek a została mi jeszcze ponad połowa darmówek.
Zdarzyło się komuś coś takiego??
Mi się coś takiego nie zdarzyło. Tobie proponuje złożyć reklamację lub poprosić o rachunek szczegółowy.
ps. Czy tylko ty korzystasz z tego fona? Może masz brata lub siostre albo dziecko które skorzystało sobie z fona podczas twojej nieobecności.
7663V5M: T8100, 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion, XP Prof. ENG