Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
heyah
maczo100 pisze:Dobra interesuje mnie plus gsm. mam prace w terenie jestem przedstawicielem handlowym i dzwonie na wszystkie sieci. A co z iloscią darmowych minut jak to jest ?![]()
przestań do cholery chamsko kłamać bo tylko oszukujesz klientów wprowadzając ich w błąd. W Erze są PAKIETY KWOTOWE do wykorzystania na wszystkie kierunki/uslugi na terenie kraju (rozmowy, SMSy, GPRS) + roaming. Dodatkowo każda usługa abonamentowa odlicza się od pakietu kwotowego co daje dodatkowe oszczędności bo nie nalicza się dodatnio.Niestety darmowe minuty są tylko w erze - w plusie mamy wliczone w abonament
Generalnie weż BC200 w promocji "czas dla ciebie" + samsung d600 za 49 zł
ad 1. Chamska, wulgarna? A raczej po prostu bezczelna to jest wyłącznie twoja wypowiedzD@rio pisze: przestań do cholery chamsko kłamać bo tylko oszukujesz klientów wprowadzając ich w błąd.
Era pisze: Pakiet Biznes 40 to 40,00 zł netto (48,80 zł z VAT) do wykorzystania. Zakładając, że całą kwotę zużyjesz na rozmowy, otrzymasz 141 minut i 40 sekund na połączenia do sieci Era i stacjonarnych* lub 66 minut i 40 sekund na połączenia do wszystkich sieci. W Pakiecie dostępna jest bezpłatnie usługa Naliczanie sekundowe. Cena za minutę połączenia do wszystkich sieci to 0,60 zł netto (0,73 zł z VAT).