• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #104738  autor: lejgolas
 11 wrz 2006, 19:41
Witam wszystkich!! Mam może niezbyt "rozgarnięte" pytanie... Otóż chciałbym zmienić plan taryfowy (w tytule wymieniony) ponieważ skończyła mi się umowa. Na stronie operatora zauważyłem fajną ofertę - jak zamówię telefon poprzez ów portal dostanę zniżkę na wybrane modele telefonów. Wszystko niby fajnie... Ale czy mogę skorzystać z tej promocji?? :oops: Oczywiście przy zmnianie taryfy z Mix'a na Twój Plan (przy utrzymaniu dotychczasowego numeru)... Czy jest to możliwe?? Dziekuję z góry!! PS Przepraszam, że tak chaotycznie piszę ale muszę odstąpić komputer dziewczynie.. :oops:

[ Komentarz dodany przez: D@rio: 2006-09-11, 22:00 ]
Proszę zadbać na przyszłość o wyższy poziom merytoryczny postu i nie pisać go tak chaotycznie (nawet jeśli obok siedzi dziewczyna...) .
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2006, 21:59 przez lejgolas, łącznie zmieniany 1 raz.

#104789  autor: D@rio
 11 wrz 2006, 21:59
Tak, jest to możliwe.

Obrazek

#105337  autor: Opportunist
 14 wrz 2006, 13:30
Ja jeszcze podpisywałem umowę jak była JI Mix (25) Później przesiadłem sie na Twojego MIXA, a całkiem niedawno zapytałem po przez mejla czy jest mozliwe przejscie do twojego Planu, otrzymalem odpowiedz ze tak, ale zmiana ma byc wprowadzona od 24 wrzesnia, wiec powiem co i jak :)

Obrazek
 #105381  autor: Jedi
 14 wrz 2006, 16:36
lejgolas pisze:Witam wszystkich!! Mam może niezbyt "rozgarnięte" pytanie... Otóż chciałbym zmienić plan taryfowy (w tytule wymieniony) ponieważ skończyła mi się umowa. Na stronie operatora zauważyłem fajną ofertę - jak zamówię telefon poprzez ów portal dostanę zniżkę na wybrane modele telefonów. Wszystko niby fajnie... Ale czy mogę skorzystać z tej promocji?? :oops: Oczywiście przy zmnianie taryfy z Mix'a na Twój Plan (przy utrzymaniu dotychczasowego numeru)... Czy jest to możliwe?? Dziekuję z góry!! PS Przepraszam, że tak chaotycznie piszę ale muszę odstąpić komputer dziewczynie.. :oops:

[ Komentarz dodany przez: D@rio: 2006-09-11, 22:00 ]
Proszę zadbać na przyszłość o wyższy poziom merytoryczny postu i nie pisać go tak chaotycznie (nawet jeśli obok siedzi dziewczyna...) .
A gdzie jest ta oferta na stronie? Możesz podać link? Bo z tego co wiem to oferty zamawiania usług przez internet były tylko dla nowych klientów, propozycji żadnej nie było...
 #105387  autor: adalis
 14 wrz 2006, 17:01
A gdzie jest ta oferta na stronie? Możesz podać link? Bo z tego co wiem to oferty zamawiania usług przez internet były tylko dla nowych klientów, propozycji żadnej nie było...
Dołączam się do pytania :)
Również z tego co wiem oferta ta była dla nowych klientów
ale jeśli się coś w tej kwestii zmieniło to byłoby bardzo miło...

Pozdrawiam ;)
Obrazek