• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #80320  autor: Rambus
 18 cze 2006, 12:12
Witam wszystkich!!! Mam problem z tym ze na koma mojego ojca nie dochadza sms'y. Ojciec ma sim+ easy. Nie chce dojsc zaden sms. Tak juz 2 dzien. Chcialbym dodac ze:
:arrow: 1. skrzynka sms jest pusta
:arrow: 2. aparat jest sprawny, przekladalem karty, na innych aparatach tez nie dochodza
:arrow: 3. nie dochadza sms'y z roznych numerow plusa
:arrow: 4. konto ma 1,80 zl ale dzwonic i WYSYLAC sms mozna wiec to chyba tez nie problem
:arrow: 5. nie zarejstrowano karty jesli to ma jakis wplyw
Pomozcie jak mozecie. Nie wiem czy to w zwiazku z niezarejestrowaniem karty, czy moze sie jakos "zawiesila". Chyba bede musial dzwonic do BOK.

#80336  autor: bosmanxxl
 18 cze 2006, 13:19
zadzwoń do dok i poproś o przesłanie sms testowego, odetka Ci skrzynke

#80347  autor: Rambus
 18 cze 2006, 14:34
Hehe!!! :mrgreen: Nie domyslicie sie co sie wydarzylo. Ojciec przed chwila wpadl na pomysl i powiedzial "wyslil zobaczymy czy z bramki tez nie dochodza". I ja oto wysłałem tatusiowi tego sms'a z bramki. Po jakis 5 min eureka! Odblokowalo sie samo. Nie wiecie ile moze byc takich zaleglych wiadomosci. Myslelismy o jakis 15 no moze 20. Okazalo sie ze bylo tego 31 szt. Dzieki za pomoc i sorki za stwarzanie problemu....
:arrow: PS. Nie stracilem zlotowki na BOK. :D

#80415  autor: D@rio
 18 cze 2006, 20:11
Czasami tak się zdarza....też miałem taki przypadek. Tyle że u mnie to nie trwało 2 dni ;)

Obrazek