Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Możecie powiedzieć o co chodzi?pumba pisze:No faktycznie niepotrzebnie dodałem * to przez to że długo już nie używałem tego kodu, ale kiedyś to się robiło wszystkim znajomym takie numery
Po wpisaniu tego kodu *123*00# najpierw pojawia się nam stan konta tak jak w przypadku kodu *124*# i jak wyłączymy pokazywanie stanu konta to po sekundzie może dwóch dzwoni do nas nr 501999999 i jak odbierzemy to połączenie to samoczynie się rozłącza. Kiedyś to robiło się znajomym taki numer że mówiło "fajny masz telefon pokaż go na chwile" albo jak zostawiali na wierzchu telefon to wstukiwałeś kod oddawałeś telefon i on zaczynał dzwonić i jakie zaskoczenie było jak widzieli ten dzwoniacy nr 501999999 i odbierali a tu nic, a jak dobrze sobie przypominam to kiedyś nierozłączało od razu tylko słychac było swoje echoD@rio pisze:Możecie powiedzieć o co chodzi?pumba pisze:No faktycznie niepotrzebnie dodałem * to przez to że długo już nie używałem tego kodu, ale kiedyś to się robiło wszystkim znajomym takie numerybo widzę że jakieś ciekawe tematy
powiedzccie bo akurat o tym nie mam zielonego pojęcia
![]()
pumba pisze:Po wpisaniu tego kodu *123*00# najpierw pojawia się nam stan konta tak jak w przypadku kodu *124*# i jak wyłączymy pokazywanie stanu konta to po sekundzie może dwóch dzwoni do nas nr 501999999 i jak odbierzemy to połączenie to samoczynie się rozłącza. Kiedyś to robiło się znajomym taki numer że mówiło "fajny masz telefon pokaż go na chwile" albo jak zostawiali na wierzchu telefon to wstukiwałeś kod oddawałeś telefon i on zaczynał dzwonić i jakie zaskoczenie było jak widzieli ten dzwoniacy nr 501999999 i odbierali a tu nic, a jak dobrze sobie przypominam to kiedyś nierozłączało od razu tylko słychac było swoje echoD@rio pisze:Możecie powiedzieć o co chodzi?pumba pisze:No faktycznie niepotrzebnie dodałem * to przez to że długo już nie używałem tego kodu, ale kiedyś to się robiło wszystkim znajomym takie numerybo widzę że jakieś ciekawe tematy
powiedzccie bo akurat o tym nie mam zielonego pojęcia
![]()