Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
ale sa slabe telefony!! bodajze najlepszy to nokia 1600 warta 200 zł...kamil1221 pisze:Wydaje mi sie ze Era mix fun??
To dosyc atrakcyjne masz umowe na 24 miesiace i musisz miec tylko waznosc na polaczenia wychodzace.
Kupujesz karte za 50 zl i masz spokoj z kartami na 3 miesiace, lub za 150 zl i masz 6 mies. z glowy.
Czyli wychodzi ze jak bedziesz za 50 zl na 3 mies kupywal doladowanie to zaplacisz w ciagu 24 mies. 400 zlotych.
A jak za 150 na 6 mies to 600.
Ewentualnie zostaje zawsze mozliwosc co miesiac kupywac za 20 zl czyli zaplacimy za 24 mies. 480zl.
No nie wiem czy nie bedzie roznicy??kornel_15 pisze:to ja chyba wezme ta nokie w MixPlusie za 169 zł i bee musial kupic 30 kart po 30 zł w ciagu 30 miesiecy, a teraz mam pre-paida i jedna karta wychodzi mi na mniej-wiecej 25 dni, wiec to nie bedzie roznicy!! a 6060 sprzedam od razu jak wyjde z salonu tak za 450 zł....
Popieram. Tak to nie ma sensu. Pozatym, nie ma możliwości przerobienia simplusa na MIX'a. Simplus można tylko tylko zmigrować do abonamentu. A co do platfrom...a kto Wam każe aktywowac się na Nowej Platformie?xlord pisze:Wybor uslugi typu mix w momencie, kiedy chcesz od razu sprzedac telefon jest najgorszym wyborem. Mix jest dobrym rozwiazaniem jedynie dla rodzicow kupujacych telefon dla swojego dzieciaka. Maja sluchawke za male pieniadze i jednoczesnie kontrole nad wydatkami. W innych przypadkach wybor mixa jest pomyleniem pojec. Jesli ktos nie jezdzi za granice i nie ma potrzeby korzystania z roamingu to najlepszym wyborem jest prepaid i kupno telefonu normalnie w sklepie.
To zależy czego potrzebujesz. Napisz gdzie najwięcej dzwonisz, na jakie numery, czy potrzebujesz darmowych wieczorów i weekendów i/lub darmowych numerów z jakich dodatkowych usług chciałbyś korzystać itp. itd.kornel_15 pisze:przekonaliscie mnie zeby nie brac mixa, a jakbym chcial na abonament to w jakiej sieci najbardziej sie oplaca?? rdzice powiezeli ze do 60 zł moga mi placic na miesiac.