• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #241535  autor: soberpl
 24 gru 2007, 02:11
Tak się złożyło, że zakup karty simplusa był bardziej opłacalny niż ściągnięcie simlocka w komisie, ale wątpliwości pozostały. Kupiłem (wczoraj) owy zestaw startowy za 9 zł. i mam kilka pytań.
1. Kiedyś widziałem, że użytkownicy plusa, czy simplusa mogli mieć stan swojego konta na wyświetlaczu. Fajna sprawa i przyznam, że tez bym tak chciał :P Szukałem na forum to padały rożne kody, aby to uaktywnić np. 104, 100, czy 125... Więc, który jest ten właściwy? Aaa przewijał sie też wątek, że na nowych kartach się nie da?
2. Połączenia wychodzące są ważne do 23.01.08 o czym zostałem poinformowany smsem, a przychodzące? W nowym starterze Orange jest tak, że rozmowy przychodzące są ważne 1 rok. Co się stanie jeżeli np. okres poł. wych i przych. kończy się właśnie tego 23.01.08 i nie doładuję konta? Czy jakbym np. doładował za 1 miesiąc karta będzie znowu ważna i będize można dzwonić?
3. Wiem, że po 3, 6 i 9 miesiącach są niższe stawki za połączenia itd. a są może jakieś pakiety? Interesuje mnie coś takiego do innych sieci, bo simplus jest 1 w rodzinie :) a orangów kilka i heyahów :P

Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

SoberPL

PS.
Życzę Wam zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.

#241536  autor: D@rio
 24 gru 2007, 02:15
na wszystkie podane pytania znajdziesz odpowiedzi już na tym forum. Wystarczy poszukać. Zamykam.

Obrazek