Napisałem wyraźnie, że
był a nie, że jest. Mnie akurat cena poza sieć niewiele obchodzi, bo pomimo tego, że znajomych mam 50% Plus, 50% Orange (jeszcze niedawno prawie wszyscy w Orange), to i tak kontaktuje się tylko z Orangem i stacjonarnymi. Szał minut to mi starcza na 2 godziny

, no może na 2,5 h jak zmieniam rozmówców. Zresztą teraz częściej do mnie dzwonią z racji wieczorów i weekendów w Nowym Twoim Planie i głównie też dlatego pozostanę w Orange, chociaż mógłbym spokojnie zmienić sieć i wybrać sobie lepszy telefon np. w Play.
Nie wiem,czemu młodzi nie widzą oferty TT czy chocby Heyah, jest dużo lepsza i korzystniejsza
Bo mają kiepską reklame? Za czasów Idei to właśnie Pop miał najlepszą reklamę i stad zainteresowanie. Teraz to miejsce zajął Plus. Sami ze znajomymi planowaliśmy masową migracje do Plusa

ale oni się na abo uwzięli a w Plusie brakuje im czegoś na kształt Wieczory i Weekendy w Orange.
Pakiety się wzajemnie wykluczają, iinne tego typu haczyki
CO?!

Chyba logiczne, że szał smsów i grosz za sms będą się wykluczać. Po co ci dwa pakiety na smsy. Jedyne co się z pakietami wyklucza to usługa trzy po trzy, co wg mnie jest największą porażką i nie wiem, po co wogóle to wprowadzili skoro z pakietami się wyklucza.