• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #226397  autor: gilbert3
 11 paź 2007, 07:57
Moja znajoma bezskutecznie próbuje uwolnić się od jednego człowieka, który non stop nęka ją telefonami. Niestety opcja Orange Mix nie umożliwia zmiany numeru telefonu, a pozostało jej jeszcze dobrych kilkanaście doładowań. Czy jest jakiś sposób na zmuszenie operatora do zmiany numeru telefonu i w którym kierunku iść, żeby to zrealizować.
Do tej pory została zgłoszona prośba w salonie Orange, ale chyba uzasadnienie było dla nich śmieszne, bo kazali zapłacić bajońską sumę za zmianę lub zarejestrować się w programie Profit i zbierać punkty i za punkty zmienić numer. A sprawa jest poważna, bo koleś jest niezrównoważonym despotą i przebiegłym człowiekiem, dzwoni z różnych numerów, a ta osoba szuka pracy i czasami dzwonią do niej nieznane numery - boi się odbierać telefon.
Dziękuję.

#226402  autor: PingNoMore
 11 paź 2007, 08:21
Pierwsze co bym zrobił to zgłosił to na policję. Co do zmiany numeru to chyba najlepiej zarejestrować się w programie Profit bo złoty nr kosztuje 100 pkt. W Mixie koleżanka musi podpisać umowę na 12 lub 24 miesiące żeby skorzystać z możliwości zmiany numeru na inny przy pomocy punktów.

W tym miejscu masz regulamin

#226424  autor: Th0mas
 11 paź 2007, 11:26
PingNoMore pisze:Pierwsze co bym zrobił to zgłosił to na policję. Co do zmiany numeru to chyba najlepiej zarejestrować się w programie Profit bo złoty nr kosztuje 100 pkt. W Mixie koleżanka musi podpisać umowę na 12 lub 24 miesiące żeby skorzystać z możliwości zmiany numeru na inny przy pomocy punktów.

W tym miejscu masz regulamin
Mylisz się. Przeczytałeś punkty 5.9 i 5.10 regulaminu, który zamieściłeś?

#226428  autor: Aserto
 11 paź 2007, 11:39
..
Ostatnio zmieniony 15 mar 2009, 22:12 przez Aserto, łącznie zmieniany 1 raz.

#226463  autor: DejwiD
 11 paź 2007, 16:56
"... Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie"

dodanie prywatnego numeru despoty do wszystkich serwisow randkowych dostepnych na internecie z opisem bezpruderyjny gej. wymyslenie atrakcyjnych ofert w gazetach z ogloszeniami. spam smsowy poprzez dodanie numeru do jakiejs listy dyskusyjnej, zeby powiadomienia przychodzily na telefon. przekazanie numeru do osoby malowrazliwej, zeby sprawowala funkcje sekretarki (zalecana osoba z bogata wyobraznia i slownikiem laciny kuchennej)

wiecej grzechow nie pamietam, zadnego nie zaluje :)

#227364  autor: widex
 15 paź 2007, 10:39
Dejwid ma rację.
Wykup starter z pakietem SMS, i zawalaj gościa tekstami. Podawaj numer na czacie jako napalony.... albo może ostrzeż, że tak zrobisz jak nie da Ci spokoju.

Daj numer znajomej\znajomemu lub sam wkurzaj go.

Skuteczność 100%...

Policja? Może pomoże, proponowałbym pogadać w BOK-u nie raz można wyprosić\wybłagać fajne rzeczy

#227383  autor: Xy
 15 paź 2007, 15:16
Popieram zapodanie numeru kolesia na wszelkie czaty, fora dyskusyjne i inne :) Sam mialem takie jazdy jak "kolezanka" puszczala mi po kilkaset sygnalow dziennie. Podalem jej numer na czacie dla lesbijek i gejow. Po kliku dniach skonczylo sie puszczanie sygnalow i z tego, co die dowiedzialem laska musiala zmienic numer :D

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71

#227445  autor: widex
 15 paź 2007, 20:55
Xy pisze:dla lesbijek i gejow
tych zboczonych i chorych na seksocholizm, a nie normalnych. Bo tacy są naprawdę upierdliwi, wtedy na pewno się odechce męczenia Ciebie.

#227463  autor: D@rio
 15 paź 2007, 21:29
widex, Xy, DejwiD, na prawdę, Wasze pomysły są chore. Chore, mało inteligentnie i zarazem śmieszne. Już teraz wiem dlaczego polskie społeczeństwo jest takie mściwe. Pamiętajcie - kij ma dwa końce...

żenada Panowie, żenada. Tak niski poziom... aż mi wstyd za Was.

Obrazek

#227576  autor: widex
 16 paź 2007, 16:51
D@rio pisze:żenada Panowie, żenada. Tak niski poziom... aż mi wstyd za Was.
Napisałem na policję z tym, ale skoro nie policja, trzeba sobie samemu radzić. Z reguły olewam kogoś i po kilku dniach jest spokój

#227613  autor: D@rio
 16 paź 2007, 19:32
widex pisze:Napisałem na policję z tym, ale skoro nie policja, trzeba sobie samemu radzić.
i dzięki takim wypowiedziom Naszemu krajowi tak pewnym względami tak mało brakuje do Ukrainy. Dziękuję. Skoro tak Cię uczyli rozwiązywać konflikty to na prawdę. Chylę czoła. Swoim dzieciom też daj taki przykład, życzę powodzenia...

Skoro Ty i podobni jak Ty postępują wg. kodeksu Hammurabiego, "oko za oko, ząb za ząb" to na prawdę jesteśmy krajem trzeciego świata (czyt. w burakach).

Obrazek

#227651  autor: widex
 16 paź 2007, 21:06
Napisałem, z reguły olewam takie sytuacje;D

#230596  autor: Mambea
 31 paź 2007, 18:29
Jak zmienić numer telefonu?
Aby zmienić numer:

Krok 1. Udaj się do dowolnego salonu Orange (adresy naszych salonów znajdziesz na stronie www). Zabierz ze sobą dowód osobisty i telefon komórkowy wraz z kartą SIM.

Krok 2. W salonie sprzedawca/konsultant wypełni odpowiednie dokumenty oraz wręczy Ci wydrukowany formularz zmiany numeru abonenckiego. O opłacie za zmianę numeru poinformuje Cię sprzedawca/konsultant,
Jeżeli jesteś zarejestrowany w Proficie i chcesz zmienić swój numer, możesz skorzystać z promocji zakupu złotego numeru za punkty Profit. Złoty Numer otrzymasz za 100 punktów.
przeglądałem strone orange to napotkałem takie cóś i odrazu ten temat mi się przypomniał nie wiem czy jeszcze aktualny ale moze się przydać tu link jeszcze http://www.orange.pl/portal/map/map/how ... 3851452922