• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #221568  autor: marciza
 17 wrz 2007, 19:30
Hej. wczoraj skradziono mi tel? i do dzisiaj dalo sie jeszcze na niego dzwonic? Bardzo mozliwe ze ktos z niego tez dzwonil bo raz nawet bylo zajete. Czy jest jakas szansa zeby szybko dostac biling rozmow?Po rozmowie z operatorem orange dostalem info ze dopiero po zakonczeniu okresu rozliczeniowego a ten dopiero jest 29 wrzesnia:( wiem ze mozna przejrzec biling przez orange-online ale nie pamietam hasla do konta. czy jest mozliwosc zeby mi to podali gdzies? bo w BOK tez nie otrzymalem odpowiedzi.
Z gory dziekuje za pomoc
Prosze o szybka informacje

#221615  autor: przemek910
 17 wrz 2007, 21:10
przez Orange Online i tak nie zobaczysz bo trzeba by bylo miec jednorazowe haslo, ktore jest wysylane na telefon.

tak w ogole, na przyszlosc. jak zgubisz abdz Ci ukradną telefon - zablokuj kartę - zadzwon do operatora i po porś o to... teraz nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na biling.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#221621  autor: marciza
 17 wrz 2007, 21:27
od pewnego czasu korzystalem i niepotrzebne bylo haslo na smsa tylko haslo do konta ale nie moge uzyskac hasla do konta na orange.pl dzwonie po salonach wszedzie nikt mi nie chce pomoc a nie moge czekac do 29 wrzesnia

#221622  autor: PingNoMore
 17 wrz 2007, 21:29
Jeżeli telefon był kupowany po 1 stycznia 2004 to kod abonencki stanowi 6 ostanich cyfr kodu PUK (co do daty wprowadznia tej metody przyznawania kodu mogę się mylić) Jeżeli chcesz zmienić kod to możesz to zrobić w ten sposób: "Jeżeli nie masz lub nie pamiętasz kodu abonenckiego lub kodu abonenckiego dla konta, możesz je ustalić kierując pisemnie dyspozycję:
pod numer faksu 0-22 588-78-83
listownie na adres PTK Centerlet Sp. z o.o., ul. Skierniwicka 10a, 01-230 Warszawa" Nowy kod przyznają w przeciągu 48 godzin.

#221636  autor: marciza
 17 wrz 2007, 21:49
a haslo do konta orange.pl tez tam dostane?

#221642  autor: PingNoMore
 17 wrz 2007, 22:16
Najpierw trzeba bylo zablokowac stara karte, a nastepnie udac sie do salonu po nowa karte sim. W ten sposob dostaje sie nowy kod abonencki skladajacy sie z szesciu ostatnich cyfr kodu. PUK. Ja tak mialem kiedy wymienialem stara karte Idei na nowa Usim Orange. Co do hasla do orange.pl to zadzwon do bok. Tam powinni udzielic informacji. Przepraszam za brak polskich liter, ale pisze przez Opere mini.

#221792  autor: D@rio
 18 wrz 2007, 20:08
przemek910 pisze:przez Orange Online i tak nie zobaczysz bo trzeba by bylo miec jednorazowe haslo, ktore jest wysylane na telefon.
niech wyrobi duplikat karty czym prędzej...

a to można zrobić praktycznie od ręki.

Z resztą, tak na prawdę to nic Ci to nie da że będziesz wiedział pod jakie numery było dzwionione...

Obrazek