• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #213311  autor: adek
 17 sie 2007, 20:03
Witam. Ostatnio przeszedłem z abo ery na tak-taka. Zalogowałem się na i-boa TT i mam podaną informację, że Ważność konta na połączenia wychodzące: 01-01-2030 :shock: !!! Dodam, że konto nie było jeszcze uzupełniane, ani nie było wykonywane żadne połączenie wychodzące od momentu przejścia na prepaid. Połączenia i smsy dochodzą normalnie. Moje pytanie: Czy jeżeli nie doładuje tego konta wcale, numer będzie sobie leżał " na boku" zalogowany cały czas do sieci to ważność tego numeru przepadnie dopiero za 23 lata?? :shock: :shock:

#213749  autor: fajnex
 19 sie 2007, 16:14
Czy jeżeli nie doładuje tego konta wcale, numer będzie sobie leżał " na boku" zalogowany cały czas do sieci to ważność tego numeru przepadnie dopiero za 23 lata??
Tak, chyba że aktywujesz numer połączeniem lub smsem

Ja korzystam z tego haku :D aby korzystać z i_BOA w Erze Domowej (nie mam abonamentu w Erze)

#215058  autor: D@rio
 23 sie 2007, 15:37
adek pisze:Zalogowałem się na i-boa TT i mam podaną informację, że Ważność konta na połączenia wychodzące: 01-01-2030 !!!
ponieważ nie wykonałeś pierwszego połączenia. Jeśli wykonasz je, zmieni Ci się wartość na poprawna. DLatego tak jest bo teraz masz numer "tymczasowo aktywowany" Będzie w pełni jak wykonasz w pełni aktywację.

Obrazek