• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #191133  autor: plusteczek
 09 cze 2007, 21:41
Mam takie pytanie.
Przeniosłem numer Plusa do Ery.Czy teraz ten numer mogę przenieść z powrotem do Plusa lub też do Play?

Jak mam to zrobić?

#191134  autor: przemek910
 09 cze 2007, 21:43
Mam takie pytanie.
Przeniosłem numer Plusa do Ery.Czy teraz ten numer mogę przenieść z powrotem do Plusa lub też do Play?

Jak mam to zrobić?
Podpisałeś umowę z Erą? Czy przeniosłeś do TT?
Jeśli umowa.. To musisz ją zerwać, z tymsię wiążę wysoka kara.
Jeżeli do TT to robisz tak samo jak przenosiłeś z Plusa. Tylko zmieniasz punkty, zmiast do Ery przenosisz do Play... ;)

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#191135  autor: plusteczek
 09 cze 2007, 21:45
Numer przeniosłem do TT. Czyli wygląda na to co chce to moge robić z tym numerem. Nawet do Orangę przenieść.

#191136  autor: przemek910
 09 cze 2007, 21:47
plusteczek pisze:Numer przeniosłem do TT. Czyli wygląda na to co chce to moge robić z tym numerem. Nawet do Orangę przenieść.
A nawet do Ery na Abonament!
Tylko.. nie szkoda Ci pięniędzy na takie przenoszenie?
Ponowne przenoszenie to koszt ~50zł...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#191137  autor: plusteczek
 09 cze 2007, 21:52
Wiesz chciałem się upewnić czy jest taka możliwość. Bo myślałem że jak się przenosi numer np Plus do Ery to myślałem że niema powrotu i też przenieść numer do innego OPA.

Jeszcze mam na takie pytanie. Mam przeniesiony nr Plusa do Ery i chce go przenieść kto jest teraz dawcą nr Era czy Plus?

#191144  autor: D@rio
 09 cze 2007, 22:12
plusteczek pisze:Jeszcze mam na takie pytanie. Mam przeniesiony nr Plusa do Ery i chce go przenieść kto jest teraz dawcą nr Era czy Plus?
no Era.

Obrazek