• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #121402  autor: toziu
 06 lis 2006, 11:35
Wlasnie czy mozna przeniesc numer z Simplusa do Mixa (w plusie)??i jest za to jakas oplata ??

Jeszcze jedno czy gdy bede przenoscic ten numer to pieniadze ktroe mam koncie mi przepadna??

#121415  autor: b@sho
 06 lis 2006, 13:38
z tego co wiem to chyba mozna przenosic z simplua do mixa od wrzesnia tego roku. ale na jakich zasadach to wyglada to niew nie mam pojecia

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#121473  autor: swanno
 06 lis 2006, 17:06
D@rio pisze:
swanno pisze:Jakie sa koszty migracji z Simplusa do Mixplusa (ile trzeba miec na koncie) ??
Czy jest jakis wymóg co do tego ile czasu mam Simplusa, czy moge sobie kupic starter i odrazu zalatwiac przeniesienie do Mixa??
Dla użytkowników Simplus, którzy spełniają następujące warunki:

1. pozostawanie w okresie ważności konta
2. posiadanie limitu dodatniego w wysokości nie niższej niż 5 zł z VAT w momencie dokonywania Konwersji
3. dokonanie rejestracji numeru
4. posiadanie minimalnego 3 miesięcznego stażu liczonego od daty aktywacji karty SIMPLUS
Oto wszystkie warunki :)

#121642  autor: oprych
 07 lis 2006, 01:47
swanno pisze:4. posiadanie minimalnego 3 miesięcznego stażu liczonego od daty aktywacji karty SIMPLUS
Dziwny trochę jest ten akurat wymóg. W Orange można bez takowych problemów przenieść popa do mixa lub abo, wystarczy aby był poprostu zarejestrowny

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#121707  autor: toziu
 07 lis 2006, 15:16
a ile trzeba czekac na przeniesienie takiego numeru ??Bo ja byle wlasnie wczroraj powedzialem wszystko i powinienem miec juz przniesiony numer.Minelo juz 24h od tego momentu.Skad mam wiedziec kiedy bede juz w mix?Czy mzoe lepiej isc do salonu z ty,??

#121844  autor: D@rio
 07 lis 2006, 22:14
toziu pisze:a ile trzeba czekac na przeniesienie takiego numeru ??Bo ja byle wlasnie wczroraj powedzialem wszystko i powinienem miec juz przniesiony numer.Minelo juz 24h od tego momentu.Skad mam wiedziec kiedy bede juz w mix?Czy mzoe lepiej isc do salonu z ty,??
podejrzewam że przyślą SMS-a albo zadzwonią. Ewentualnie sam zadzwoń na DOK to dostaniesz info o statusie wykonania operacji...
ewentualnie, wpisz *147# i popatrz co Ci wyskoczy ;)

Obrazek